Godmorgon måndag!

Har ni haft en fin helg? Sovit gott? Vi har haft det bra i min lilla familj, dock har en förkylning stutsat mellan oss och jag är sist ut så idag är jag genomförkyld!
Idag har jag inga patienter, utan idag är det administrativt hela dagen. Så få funkar det att jag stänger in mig på mitt rum och snorar 😆

Sedan min Sleeve så är jag förstoppad. Läs mer här. Har accepterat det nu, insett att jag måste ta Movicol/Lacrofarm varje vecka för att få det att funka. Och det har blivit en satt morgonrutin nu så det gör ingenting.

Varannan dag äter jag alltså två påsar Lacrofarm utblandat i oerhört lite vatten. Blandar det sedan med citronfil eller vaniljyoughurt. Allt för att det ska  smaka så ok som möjligt, för gott är det inte! Läste även att min bloggkollega Ursula gör samma sak ☺️.

Just idag lade jag till ett glas proviva också, för att preppa kroppen men lite probiotika och c-vitamin! Annars brukar det räcka med yoghurtblandningen.

Varannan dag tar jag ingen Lacrofarm utan då blir det lite äppelmos m kvarg eller liknande.

Så denna rutinen m Lacrofarm stör mig faktiskt inte. Hade aldrig orkat äta så mycket mer. Utan detta är en perfekt start för en minimage.

Sedan äter jag lite mer. På jobbet vid 9-9.30 äter jag ett knäcke m pålägg, ofta ost. Och så dricker jag några koppar kaffe däremellan också!

Det var min morgon det! Min vardagsmorgon! Helgmorgnar är alltid lite annorlunda, precis som det ska vara!

Ha nu en fantastisk dag och start på veckan! Stor kram Louise

Kommentarer

Hej, känner igen mig så väl Louise. Får även ont i magen av Baricol, fö det är när jag tar vitaminerna som jag känner magen. vad kan jag göra åt det? Är det möjligen järntillskottet? Någon som känner igen sig?
Mvh Jenny

Vad jobbigt! Prova att ta dem uppdelade, hälften på morgonen och hälften på kvällen? Eller ta dem tillsammans med mat tex lunch, så att de inte kommer ner i tom mage? Hoppas det blir bättre för dig!
Kram på dig!
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.