Hej på er!

Tisdag redan! Och bara några dagar kvar för mig innan min efterlängtade semester. Längtar mer än någonsin detta år. Min vår har varit mycket intensiv på jobbet så en välförtjänt paus ska bli skönt.

Idag får ni följa med mig till mitt jobb.

Jag är barnmorska. Varit det i 6 år. Och kunde inte varit mer nöjd med mitt yrkesval än jag är. Älskar mig jobb. Vareviga dag! Sedan ett år tillbaka är jag också Enhetschef på min barnmorskemottagning mitt i Malmö.

Där varvar jag patientarbete med gravida kvinnor och deras familjer, tonåringar med preventivmedels- och sexrådgivning. Kvinnor mitt i livet. Glada tjejer som precis träffat en ny partner. Ledsna kvinnor som precis blivit lämnade. Par. Ensamstående. Killar. Tjejer. Familjer i alla konstellationer. Underbara folk.

Älskar att få vara en del i så många människors liv Känner att jag ofta gör en skillnad. Och det är viktigt för mig.

Här är min vy på en morgon. Baricoltabl sväljer jag med mitt morgonkaffe framför datorn!

Förutom mina fina patienter har jag även personansvar för underbara kollegor. Så lite pappersarbete och planering och strukturering håller jag också på med. Bästa kombon. Människor och papper. Passar mig utmärkt. Älskar verkligen det, dag ut och dag in!

 

Var jobbar jag då?

Jag jobbar på Mama Mia i Malmö. Världens bästa ställe. Världens bästa kollegor. De kollegor som körde Modifast med mig inför operationen för att peppa mig. De som stöttar och hjälper mig. Alltid. Fina fina kvinnor som förgyller mina vardagar på ett sätt som är helt otroligt. De allra bästa i världen har jag kring mig!

Här är jag!

Och här är en del av mitt rum, där jag undersöker patienter och lyssnar på hjärtljud, bland annat!

Har ni några frågor till en barnmorska så släng in dem. Jag svarar inte på privata frågor här, men allmänna går bra! Och har ni privata så kan ni alltid ringa mig på jobbet eller kontakt mig via 1177.

På torsdag bjuder jag på mina tankar kring vikt i graviditet. Så håll utkik!

kram

Louise

 

Kommentarer

Låter härligt och vilka underbara kollegor som gick på Modifast med dig:-)

Älskar också mitt jobb 🙂

0

Åh Frida ❤️ Sorterade papper just igår och hottade ditt fina brev 😍. Du är så fin! Kram på dig!
Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg