Godmorgon måndag!

Jag opererades den 18 oktober 2017. Jag hade satt upp mål för mig, mest viktmål (från början 80kg/-35kg) men också hälsomål såsom mindre ont i hö knä, orka springa, friskare, piggare osv.

Men vet ni vad mitt allra första mål var som jag uppnådde?

….

….

….

Att jag kunde ha mina ringar igen. Jag har en förlovningsring, lite bredare i guld, och en smalare vigselring med diamanter. De är i samma storlek men tack vare att vigselringen är samlare så kund jag ha dem trots att jag smugit mig upp mycket i vikt sedan vårt bröllop 2007.

Men förlovningsringen gick bara inte. Den hade jag inte använt på flera år, när jag opererades. Men ett par veckor efter operationen så passade de båda igen och sedan dess har jag dem åter igen dagligen på ringfingret.

Bara det är ju fantastiskt att åstadkomma  eller hur?

Kram på er alla fina!

L

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.