Hej på er!

Har ni haft en skön helg? Min helg har faktiskt varit lite sådär. Varit lite låg och det är mycket som händer omkring mig just nu. Inte så farligt för mig men många som just nu behöver mitt stöd.

Härligt att vara stöd till andra, det är ett underbart förtroende att få vara det. Men också jobbigt ibland. Så klart.

Men jag har hunnit med att äta gott. Helgdag hade vi ju också. Grillat har vi gjort.

Grillade hamburgare i torsdags.

Och i fredags..

hade jag en underbar kväll med en fin vän. Min Proseccovän. ja hon är en underbar person i övrigt också, så klart 🙂 Men det var hon som fick mig förtjust i Prosecco och sedan dess är det är det ofta just Prosecco och tilltugg som är vår melodi!

Hon hade med sig crostini med brie och olivhack och en fantastisk charkbricka.

Och jag hade gjort Lobsterrolls. Har ni smakat det? Jag har aldrig gjort det förr men oj oj oj så gott.

Detta är en typisk Louisegrej. Jag ser något fantastiskt i en tidngin eller på TV. och lägger det på minnet. Så provar jag det sedan någon gång. Nu hade jag en hummer i frysen så nu slog jag till. Hackade hummer med salladslök, dill, majonäs, salt och peppar och lite pressad citron. Och så serverades det i smörstekta korvbröd av Brioche-typ.

Så gott! Prova. Enkelt men väldigt lyxigt! Kul sätt att servera skaldjur på ibland!

Plockat i alla former är ju det bästa som finns. Tycker ni samma? Och som ni vet, har min kärlek för det blivit ännu större sedan min Gastric Sleeve.

Vad har jag mer gjort?

Rensat hemma. Njutit lite av solen som kom lite då och då. Lekt med barnen. Kollat på ”Jägarna” på film. Både 1 och 2. Ibland är det så underbart att se gamla bra svenska filmer! Har varit på Tippen och slängt skräp.

Ätit fler goda frukostar…

Och ätit en fantastisk söndagsmiddag: Inkokt lax med kall sås.

Recept hittar ni här. Så lätt att göra och smakade verkligen fantastiskt!

Så det var några dagar i matväg. Ser ut som om jag äter hela tiden. Men det gör jag ju i och för sig… 🙂 Älskar mat och tack vare min Sleeve så är det extra viktigt att jag äter regelbundet och bra mat. Var tredje timme äter jag ju hela tiden. Och eftersom jag ÄSLKAR mat så är det himla go mat jag äter varje gång jag äter.

Nu får ni ha en ljuvlig måndag. Även måndagar har ju sin charm, eller vad tycker ni?

Kram på er

Louise

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.