Hej på er! Trötta idag?
Jag sitter uppkrupen i soffan med datorn i knät. Haft en härlig dag i solen med min fina familj.

Igår var ännu en härlig dag, med mina fyra och också våra bästa vänner. 8 var vi totalt. Fyra vuxna och fyra underbara barn som leker så fint ihop. Mamman i familjen är Emma. Hon är min allra bästa vän. Råkar vara min kusin också. Min syster i hjärtat! Vi har följt varandra precis hela livet. Till och med i Sleeve. Hon gjorde sin 8 mån efter mig 🙂 Den mest fantastiska tjej är hon. Och jag har lyckan att få ha henne så nära i mitt liv, hon bor 5 min bort på cykel. Och våra barn älskar varandra precis som vi gör!

Började dagen

med egenplockade jordgubbar och smultron från trädgården och en god macka.

Lunchen

bestod av mitt och Emmas egengjorda buffébord. Skagentårta med pepparrot, matjessill på fat med brynt smör, ugnsomelett med svampstuvning. Köttbullar och prinskorv. Små krustader med rökt lax. Svensk nypotatis och gräddfil!

Oj så gott. Ska bjuda er på recepten, för allt var så himla gott. Klicka på länkarna ovan!

På eftermiddagen skulle vi cykla till klassiskt midsommarfirande i byn där vi bor. Så vi packade kaffekorgen och cyklade iväg. Haha.. Inget firande i sikte. Inte en enda människa i parken där det skulle vara… Gick in på hemsidan där jag hade läst om firandet… Den var publicerad i juni 2010. Så vi kom cirka 9 år för sent…

Vi som ville visa barnen ett ”riktigt”midsommarfirande. Det blev fika på en lekplats och det gick hur bra som helst. Men lite snopna var vi allt…

Sedan cyklade vi hemåt igen. Vi åt potatischips med löjrom och klassiska tillbehör. Vi drack drinkar och rosévin. Vi pratade och hade urmysigt i trädgården. Vi spelade brännboll alla åtta. Så härligt!

Till kvällen

åt vi potatisgratäng, helgrillad oxfilé och helgrillad marinerad kotlettrad. Bearnaisesås. Sallad med grillad halloumi.

Vilken dag och kväll! En solig dag precis hela dagen förutom en ursnabb regnskur kl 20. Och sedan sken solen igen!

De gick hem rätt tidigt, våra fina vänner. Största dottern var krasslig. Så sedan krök jag och min man upp i sängen och tittade på film. Jag avslutade dagen på ungefär samma sätt som jag började. En god macka och jordgubbar i en skål med vispgrädde. Fy vad gott!

Sov gott snart alla fina. Glöm inte bort hur viktiga ni är!

Kramar till tusen!
Louise

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.