Många är rädda för hur det kommer se ut på kroppen efter att man opererats och att man tappat många kilo. Jag förstår det verkligen, Jag själv var ganska rädd för all slapp hud. Jag lät dock inte det överhuvudtaget hindra mig i mitt beslut att göra en Gastric Sleeve. Tänker så här:

Innan ville jag inte gärna visa mig varesig med kläder på eller med kläder av.

Nu visar jag mig gärna med kläder på. Och är grymt stolt över min bedrift att ha blivit av med 45 kilo så jag bryr mig inte nämnvärt om mitt skinn. Och naken är bara för min mans och mina ögon, och de fyra ögonen gillar vad de ser! 🙂

Och herregud.. vem egentligen har en perfekt kropp? Inte jag och inte någon jag känner. Eller rättare sagt, alla kroppar är perfekta. Olika.. och perfekta!

Min mage ser ut så här:

Fin va? Jag har en liten gullig och mjuk mage. Perfekt är den. Den är slapp i huden men jag har inget som hänger över kanten. Så klart är jag glad för det, slipper tänka på om jag skulle vilja göra en plastikoperation av skinnet. Har stor respekt för alla som önskar göra en sådan om man har mycket överskottshud. Inte endast för utseendets skull, men det är ju svettigt och risk för svamp och annat. Så det förstår jag verkligen och är också väldigt glad själv att jag inte har så mycket av det.

Tror att det är större risk för hängig hud på magen om man har mycket bristningar i huden efter övervikt och/eller graviditeter. Men vad ska man göra åt det? Absolut ingenting. Det kan vi ju inte hjälpa.

Om jag lutar mig fram så ser ni hur det ser ut. Ingen fara. Jag visar er detta idag bara för att jag vill visa er verkligheten. Det är några som undrat.

Så där har ni. Så här ser jag ut. Vissa får mycket överskottshud och vissa får inte det. Jag hade inte så väldigt mycket övervikt på min mage. Eller så är det bara ås att jag har en förlåtande hud. Även överarmarna är bra, inte så mycket häng där. Inte mer än vad man kan begära av en 38-åring 🙂

Ta nu hand om er idag, var snälla mot er själva. Släng iväg en fråga här nere om ni undrar något!
Kram

Louise

1+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.