Goddag mina fina!

Solen skiner åter igen. Fredag och snart helg för de flesta. Jag och barnen har semester men maken jobbar så ikväll blir det fredagsmys och fira helg för oss alla fyra (och katten men han vet varken vad jobb eller semester är!)

I morse rörde jag ihop min härligt krämiga äggröra, det gör jag varje helg normalt sett, men nu på semestern har det blivit flera gånger i veckan. Jag lärde mig av en annan bloggerska hur man ska göra för att få det så här krämigt, innan dess har min äggröra blivit mest klumpig och torr. Så här krämig är fantastiskt! Prova så får ni se!

Vit fyrkantig skål med äggröra, tre köttbullar och en grön kvist

Min krämiga äggröra

4 ägg, gärna ekologiska (äter det alltid, bättre smak och bättre för kyllingarna)

1 msk smör (kanske 2 om du tycker du är värd det 😁)

2 msk crème fraiche, vanlig eller lätt

salt och peppar

 

Där har ni det. Den perfekta äggröran. Vissa saker är alltså avgörande, att börja i en kall panna och inte tillsätta salt och peppar förrän till slutet. Lite flingsalt på toppen när det serveras är extra mumsigt. Min barn älskar denna precis lika mycket som jag. Och perfekt proteinrik är den, både till frukost, lunch eller mellanmål. Hela livet och dessutom perfekt till mosmatsperioden!

 

Enjoy!

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.