Måndag morgon nu och jag sitter här med min måndagsfrukost. Kaffe, movicol m citronfil och lite råsaftjuice. Jag tar movicol varje vecka, ni kan läsa mer om det här.

Fredag på stan

I fredags hade jag en efterlängtad eftermiddag och kväll med en av mina närmsta vänner. Vi möttes på mitt jobb, tog ett glas bubbel, shoppade och pratade. Sedan drinkar på ett par ställe och middag på Quan i Malmö. Efter denna lite jobbiga period så var det så skönt! Mysigt och skrattigt och mumsigt!

Att vara tre år efter operationen innebär att jag nu lever ”som vanligt”. Får ofta frågan om det. Och svaret är JA! Jag lever som vanligt. Men ett nytt vanligt. Som ni vet så äter jag alltsom oftast bra mat och har bra rutiner. Men jag kan festa med en vän och dricka drinkar!

Lördag

Lördag var hemma-mys-dag. Lite ärende, fixa i nya köket och en god middag med bara oss fyra hemma. Mina älskade föräldrar kom på en fika på em, annars var vi själva. Gjorde hel kyckling i ugn. Mums.

Söndag

Igår lämnade jag våra pojkar hos min syster för lite höstlovskul. Hon bjöd på ”igelkott” till lunch – minne från när jag var liten. Känner ni igen det?

Jag gjorde proteinlökpajer på Stories på instagram

och till middag blev det hämtmat. Jag åt Pad Thai. Så gott! Gillar ni det?

Sov 9! timmar i natt och vaknade helt pigg. Underbart! Nu väntar en jobb-vecka och det allra sista köks-fixandet. Till helgen hoppas jag att jag kan visa upp ett helt färdigt kök för er!

Ha en underbar start på veckan!
stor kram

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.