Hej på er!

Jag är nu 38 år och har precis vaknat på SAS Radisson Blu i Helsingborg. Firade en fantastisk födelsedag igår tillsammans med min älskade man och våra två bästa vänner.

Dagen började med sång och presenter av mina allra finaste; min man och mina två söner. Fick en bricka och en kopp med Carolina Gynning-motiv och fina teckningar.

Sedan kom mina fina föräldrar och jag bjöd på födelsedagsfrukost. Bakade kalljästa bullar och gjorde min krämiga äggröra. Mums.

Sedan gav vi oss iväg. Min vattenflaska med men inte så många mellanmål planerade. Det fixade vi på plats!

Lunch på Skafferiet på Mariagatan. Pasta Penne m Salsicca. Skratt. Vin. Härligt!

 

Shopping och fyndade tre blusar!

Sedan blev det kaffe-fika på Fahlmans med en semla, bästa kakan/bakelsen enligt mig!

Champagne på rummet! Och min nya klänning! Mer snack och skratt. Många år har vi haft tillsammans, vi fyra. Fyra ljuvliga barn som älskar att vara ihop och vi likaså. Har alltid som roligast med dessa tre!

Sedan åt vi härlig födelsemiddag på Nelly’s! Hade min fina fyndklänning från HM och kände mig så fin!

Valde Surf n Turf m oxfilé och gambas, med urgoda tillbehör. Fick en halv portion till halvt pris! Dra mig baklänges så gott!

Sedan blev det två drinkar i loungen. Och sedan satt vi och spelade kort på rummet tills vi var så trötta att kvällen fick vara slut.

Världens bästa födelsedag hade jag! Tack min man och fina vänner. Och tack till min mamma och pappa som gjorde det möjligt för att de passade våra små! ♥

Nu blir det hotellfrukost och båttur fram-och-tillbaka-till Helsingør och tillbaka till hemmet och pojkarna!

Ha en fin söndag så hörs vi alldeles snart!

kram

Louise

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg