Förra veckan fyllde denna unga dam 40 år! Hade en fantastisk FANTASISK dag! Älskar födelsedagar och har alltid gjort det. Tycker det mesta i livet som man kan fira, ska firas! Men i dessa pandemi-tider är det ju inte så lätt. Inte kalas. Ingen resa. Inte ens restaurang? Men lite måste man väl fira….

Min käre make lyckades med det mycket svåra uppdraget att få mig firad och glad. Och som han lyckades!

Och mina fina vänner och familj. Dagen började med att det ringde på dörren klockan midnatt. Och in kommer min syster, systerdotter och min bästa vän. Ballonger, blommor, champagne och presenter. Och tilltugg och sång!

Hur fantastiskt!? De stannade en stund och sedan kom vi till ro igen. Och på morgonen väcktes jag åter av fin sång och presenter av mitt eget bästa team: min man och två barn. Fick en ljuvligt vacker klocka av dem och smink som mina barn själv valt ut och betalat . ♥

Sedan hade vi en lugn förmiddag.

Gick här och mös och blomsterbud kom med inte mindre än FYRA buketter som fina människor skickat till mig. Njöt här hemma av all fägring och tittade på tv, drack kaffe och gick som i ett rus faktiskt. När störste sonen slutat skolan så hade jag fått i uppgift att packa en övernattningsväska och klä upp mig. Så det gjorde jag. Men jag visste inte vart vi skulle…

Första stoppet var hos mina kära svärföräldrar och sedan åkte vi en timme norrut till min syster med familj och slutligen hos mina egna föräldrar. På varje ställe hade det dukats upp till covid19-vänlig fest, bara för mig. Alla fick fira mig på deras eget vis och fick mig för ”dem själva” en stund. Och jag fick presenter och fler blommor, och vackra ord osv osv.

Hela eftermiddagen blev jag uppvaktad så här. Bubbel på varje ställe. Tilltugg och underbart prat.

Men dagen var inte slut.

För sedan körde mig min man till ett hotell i Malmö. Och i lobbyn sitter en annan bästa vän och väntar med bubbel och blommor och presenter. Ja, ni hör ju! Sedan åt vi hämtmat på hotellrumsgolvet, vi fyra. Läste tidningar i sängen, pratade och tittade på film. Och sov gott, alla fyra, hela natten. Visst hade vi kunnat åka hem och jag hade varit lika nöjd med det. Men tack vare denna lite Coronaanpassade hotellövernattning så förlängdes firandet ännu mer.

Frukostbuffe hela själva i hotellrestaurangen och sedan en lugn dag hela dagen efter. Vilket firande.

Men ändå var det inte slut.

Våra fina vänner kom hit med middag och massa fina presenter dagen efter det och mina kära kollegor firade mig i fredags med blommor och presenter. Men det kommer mer… 🙂 För det har också varit oerhört många personer som hurrat och hälsat på sociala medier och i telefonen. Vilken kärlek jag känner! Alldeles varm i hjärtat av allas uppmärksamhet.

Jag är precis där jag vill vara när jag är 40. Trivs så bra med jobbet, bor på bästa stället i världen och har den finast make och barn ni kan tänka er. Har så många kärleksfulla och fina människor kring mig i familj och vänner, så det inte är klokt. Trivs med mig själv och min egen kropp och längtar absolut ingenstans. Därför har jag inte några problem att fylla 40. Hyllar mig själv och mitt liv. Men mycket MYCKET av mina bra känslor i livet är faktiskt tack vare min Sleeve. Hade jag inte gjort den för drygt 3 år sedan så hade jag nog dessvärre inte varit på den bästa av platser nu. Så tack vare den och mycket annat i mitt liv så har jag ingen ålderskris/noja alls. Älskar livet och mig själv!

Tack alla ni som skickade grattis-hälsningar till mig via mitt instagramkonto! Som det betydde för mig, att så många ”okända” personer ville hälsa grattis till mig! TACK från botten av mitt hjärta!

Stora varma kramar

Louise

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.