Ja det är en bra fråga, eller hur?

Får den ibland på Instagram. Så klart. Läsare undrar ju varför inte jag lägger ut bilder i träningsoutfit, som andra verkar göra.

Vill ni veta svaret?

………………………

Nej det måste man inte. 🙂

Så klart borde man det. Det är det allra bästa. Precis som för alla. Träning är underbart. För kroppen. För hälsan. Men för mig? Inte härligt. Inte underbart. Nödvändigt ont. Och allt som oftast så ger jag mig inte den smärtan.

Jag tycker jag är rätt noga med mina ”regler” efter överviktsoperationen. Dricker mitt vatten. Dricker inte till maten. Proteinfokuserar. Äter 6 mindre måltider per dag.

Men jag orkar inte träna. Det är så tråkigt. Inte hittat en enda träning som är kul, och jag har testat de flesta.

Jag gick ner 45 kg på cirka 1 år och jag tränade inte nämnvärt mycket. Så man kan göra en överviktsoperation och inte träna. Bara så ni vet (men det är en välbevarad hemlighet :-))

Men känner att mina ben är ju min akilleshäl som jag pratade om i måndags. Så för min egen känslas skull så borde jag ändå träna upp dem. Lite formande av dem borde hjälpa min känsla kring detta.

I våras och somras (2018) sprang jag faktiskt regelbundet. Joggade. För första gången i mitt liv. Det var liiiiite kul. Men sedan så tappade jag det. Spinning har jag gillat förr. Men orkar inte passa pass. Hinner inte och vill inte.

Så summa summarum. Borde börja springa igen eftersom jag faktiskt vet att jag och det och att jag tyckte det var tillräckligt kul för att fortsätta några månader. Peppa mig… Behöver det!

Ok påsken kommer snart om några dagars ledigt. Så borde jag ut på en tur och känna efter vad benen bär?
Yes. Ok det får bli ett litet mål. En löptur i påsk. Så kanske det blir fler efter det?

Ok. Ska försöka. Ok?

Kram och ha en riktigt fin dag!

Louise

Kommentarer

Har exakt samma plan, att jogga lite i påsk.
Inhandlade nya snygga tights idag👍
Glad Påsk och tack för att du orkar dela med dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.