Hej på er! Lucia idag! Mysigt värre!

Morgonen började med riktigt luciafirande med lussebullar och varm choklad för mina pojkar i soffan. Jag fick två finncrisp med ost. Bättre för mig 🙂

Det är härligt ändå, hur min inställning till mat ändrats. Julen är lika härlig, jag uppskattar att baka inför julen precis lika mycket. Gjort julkakor och julgodis. Planerar julmaten, bläddrar i tidningar och kokböcker.

Mat är mitt intresse. Älskar att laga mat och att planera middagar. Experimenterar i köket, hittar på nya saker och rätter. Och det har faktiskt inte alls ändrat sig. Är lika spänd inför helger såsom julen. Men ändå så är det så stor skillnad. Själva frossandet är borta. För tyvärr var det ju så. Jag frossade både till höger och vänster.

Beundrade de smala som sa att de älskade mat och älskade äta och tänkte:

Hur är det möjligt?

Nu förstår jag. Man KAN älska mat och inte äta för mycket ändå, på samma gång.

För nu njuter jag minst lika mycket av mat som tidigare, om inte mer. Men jag njuter av en bit inte tjugo.

Har julgodis i kylen och tar mig en bit eller två varje dag men inte mer än så. Har lussebullar i frysen men tar inte varje gång som resten av familjen äter dem. Var på julbord och plockade ut godbitarna men struntade i resten.

Det är en SÅDAN BEFRIELSE! Ni anar inte…

Ni vet att Sleeven är det bästa jag gjort va? 🙂

Ha en underbar Luciadag! I eftermiddag blir det Lussefirande på min yngste sons förskola och sedan vegetarisk bolognese m pasta och massa pecorino. Ska visa er imorgon!

Kramar till tusen!

Louise

1+

Kommentarer

Blir stärkt av ditt inlägg inför första julen med min minimage!
Jag ska oxå njuta av julen och välja endast det jag vill äta och vara nöjd med det.
Gla Lucia?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.