Det damp ner en mycket spännande sak i min brevlåda; en nyhet från Baricol. Det finns tuggtabletter, brustabletter, sväljtabletter (som är mitt nuvarande val) och årets nyhet: pulver!

Hela dygnets dos finns i två påsar. man kan välja att ta dem ihop eller till exempel en på morgonen och en på kvällen.

Jag ville genast testa och beslöt mig för att testa på fyra olika sätt (jag tog hela dygnsdosen på en gång);

Vatten
Apelsinjuice (brukar inte dricka det någonsin nu för tiden men var rädd att det skulle smaka illa och ville dölja smaken)
Yoghurt
Äppelmos.
Hällde upp dygnsdosen på de fyra ”portionerna”.
två teskedar med innehåll och pulver och två små glas med innehåll och pulver på en vit tallrikBörjade med vattnet. Smakade INTE äckligt! Jag lovar! Ni vet, jag gillar ingen slags pulver/brussmak. Detta smakade knappt ingenting alls.
Louise, blåprickig tröja, dricker ur ett miniglas
Sedan provade jag med apelsinjuicen. Det var ju rätt onödigt egentligen eftersom jag inte behövde dölja någon smak. Men testet fortsatte!
Helt klart godkänt. Verkligen! Men en negativ sak. Trots att jag blandade runt med en sked precis innan jag drack var mycket av pulvret kvar i glaset efteråt. Tog lite vatten till och sköljde ur det och drack igen. Men en tanke ändå. Jag vet nu dock att det finns en anledning till det. En av vitaminerna sjunker till botten på det viset, så det är inget som är fel!
en tomt glas sånär på lite upplöst pulver i botten på glaset
Sedan tog jag yoghurt och äppelmos. Och här kommer mitt oh my god. Smakade inget av pulvret. HELT genialiskt!
Louise med öppen mun, en sked fylld med äppelmos och vitt pulver
Jag älskar äppelmos och har oftast en burk av det i kylen. Brukar koka mycket på hösten och fryser in i små burkar, och tar fram en då och då. Så gott, som det är, eller på tex bananpannkakor. Mums. Så detta får bli min favorit.
Fina bilder va? Snyggo!
Kan inte bestämma mig för om jag älskar pulvret mest eller mina sväljtabletter mest… Hmm, får nog fundera på det.
Ja, och ni vet ju att jag för alltid kommer välja Baricol. Skulle inte orka hålla på med vitaminrecept och köpa/besätlla när det tar slut, fylla på dosetter och hålla på. Så smidigt med Baricol och jag vet att jag verkligen får i mig allt jag behöver! Och allt kommer hem i brevlådan/utlämningsstället också.
Ni måste prova! Och berätta för mig vad ni tycker!
Kram på er!
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.