Hej på er!

Det har varit glest med inlägg här i veckan, haft en ”fullt-upp” vecka med jobb och sjuk son och fina mormor som kommit som en räddande ängel. Nu är det i alla fall lördag!

Min kära systerdotter är på besök över helgen så jag får extramys idag. Har två systerdöttrar som näääästan är som mina egna barn och jag älskar när de bor här hos oss.. Så idag är det extramys, som sagt!

Började med härlig lördagsfrukost i köket. Ibland äter vi helgfrukost i soffan men det är så härligt att äta tillsammans i köket, äta länge, prata, mysa och prata om vad vi ska göra under dagen. Min äggröra rördes ihop så klart. Och kaffe och jordgubbar och goda mackor!

Min man jobbar idag. Men vi åkte ner och hälsade på honom på jobbet efter att vi ätit lunch på McDonalds. Gjorde barnen extra glada idag för vi stannade där så de fick leka i lekhörnan. Tror inte de fått göra det någon gång tidigare, haha, taskiga föräldrar… men antingen köper vi Take-away eller så är vi på McDonalds på vägen till eller från Stockholm i bil, och då brukar det vara äta… och sedan snabbt iväg igen.

Men idag fick de leka:-) och sedan lämnade vi lite mat till den hårt arbetande pappan.

Jag tog en McFeast idag, egentligen är den lite för stor för mig men ville så gärna ha en burgare med lite gott i, inte bara ost och kött. Tog av botten på den och orkade nästan hela. Snodde några pommes från banen också!

Vi hann med lite utelek också och så har jag förberett middag till ikväll. Fina kompisar med sina barn kommer på besök. Jag bjuder på quesadillas som plockmat när de kommer, sedan äter vi lite senare. Då blir det kyckling som vi grillar (om det inte regnar), klyftpotatis, sallad och en ljuvlig dragonsås. Till efterrätt en chokladpudding! Från pulver:-) Banren fick bestämma efterrätten! Det blir nog gott! Ska visa er imorgon!

Ha en ljuvlig lördagskväll fina läsare!
Vi hörs imorgon igen!

Nästa vecka ska det bli mer ordning på inläggen. Ni ska få följa med mig till Stockholm! Kul va?

kram

Louise

 

1+

Kommentarer

Hej igen.
Jag undrar om din mage sagt stopp hela tiden. Eller om du helt enkelt lärt dig 2dl portionerna utan till.
Jag måste ha färdiga 2dl burkar med mig. För keso smootie osv kan jag äta mkt mer av annars. De skrämmer mig. För min vikt har stannat av. Precis som min mage.
Har du tips? /Anna

0

Min mage säger rätt bra till. Men jag är noga på att äta långsamt så att jag hinner märka att jag blir mätt. Men vissa gånger orkar jag myyyycket mer, konstigt det där. Plockmat orkar jag mer av och kvällsmålet (kl 21) orkar jag alltid mer än annars.

Om du märker att du äter mer än du ska, prova och mät/väg några veckor. Och lägg upp lite på tallriken och ta hellre liiite till om du är mer hungrig, annars riskerar du att gamla vanor tar över (äta upp allt på tallriken ☺️)
Kram på dig!
Louise

0

Tack för tipsen.
Jag lär mig hela tiden vad som går o inte. Bröd verkar vara ett no no..
Jag tappade motivationen då jag tränade o mätte utan att tappa i vikt under några veckor.
Nu har jag varit dödstrött frysen o svullen. Fast vikten går neråt igen. Underligt. Jag har tapppat 20 o vill tappa 7-10 till.
Måste lära mig leva saaaaaktare o äta saaaktare. De är svårt i vården, tempot är för högt.
Plus onyttigheter överallt…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.