Hej på er!

Jag har fått många nya läsare sista tiden, så spännande och kul. Är väldigt tacksam för er alla här. Jag skriver för er och jag hoppas att mina ord kan ge någon lite tips på vägen, innan en operation eller efter! Eller även för de som inte alls bryr sig om överviktsoperationer!

Idag tänkte jag bjuda på lite snabba fakta om mig själv!

Bild på Louise i svart kappa och burberrysjal

Jag heter Louise.

Är 38 år. Är gift med min Micke sedan 9 år tillbaka (idag!). Har två ljuvliga blonda gossar. Oscar 8,5 år och Ludvig snart 4 år. Vi har en katt som heter Caesar. Vi bor i en villa utanför Malmö i Skåne.

Jag har bloggat i drygt ett år.

Och varför bloggar jag då? Jag själv sökte massor efter info kring överviktsoperation innan och efter min egen operation. Hittade inget. Ville gärna höra från personer själv, inte bara från klinikerna. Så då tog jag saken i egna händer och startade en blogg. Bloggad depå egen domän från början men flyttade över till Levdittliv.se sept-18.

Jag jobbar som barnmorska och enhetschef på Mama Mia Malmö.

Jag opererade mig med Gastric Sleeve oktober 2017. Bästa jag någonsin gjort. Utan tvekan.

Jag gillar gurka och oliver.

Jag gillar inte russin och whiskey. Jag gillar att cykla och att bada. Jag gillar inte att dammsuga. Jag gillar vin och småkakor. Jag gillar kläder och smink men kan utan problem åka i myskläder och utan smink till affären. Älskar lugn och ro och även fest och massa folk! Lever min egen dröm tycker jag. Har såklart tjafs med maken ibland och dammråttor under sofforna. Och petar i näsan när ingen ser men har annars lever jag ett väldigt härligt liv. Och jag kan ärligt säga att livet förbättrades avsevärt när jag fick min operation. Många, MÅNGA bekymmer försvann tillsammans med min övervikt. Fler bekymmer än jag trodde. Mitt självförtroende har bara växt, fått ett lugn i mig och även en styrka att stå upp för mig själv. Så det är inte bara viktnedgång som kommer med en överviktsoperation!

Har ni några frågor? Något mer ni önskar veta?

Nu skulle jag vilja veta lite om er.

Kan ni inte kommentera med namn, var ni bor. Hade varit så kul att läsa!

kram på er!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg