Hej på er!

Jag har fått många nya läsare sista tiden, så spännande och kul. Är väldigt tacksam för er alla här. Jag skriver för er och jag hoppas att mina ord kan ge någon lite tips på vägen, innan en operation eller efter! Eller även för de som inte alls bryr sig om överviktsoperationer!

Idag tänkte jag bjuda på lite snabba fakta om mig själv!

Bild på Louise i svart kappa och burberrysjal

Jag heter Louise.

Är 38 år. Är gift med min Micke sedan 9 år tillbaka (idag!). Har två ljuvliga blonda gossar. Oscar 8,5 år och Ludvig snart 4 år. Vi har en katt som heter Caesar. Vi bor i en villa utanför Malmö i Skåne.

Jag har bloggat i drygt ett år.

Och varför bloggar jag då? Jag själv sökte massor efter info kring överviktsoperation innan och efter min egen operation. Hittade inget. Ville gärna höra från personer själv, inte bara från klinikerna. Så då tog jag saken i egna händer och startade en blogg. Bloggad depå egen domän från början men flyttade över till Levdittliv.se sept-18.

Jag jobbar som barnmorska och enhetschef på Mama Mia Malmö.

Jag opererade mig med Gastric Sleeve oktober 2017. Bästa jag någonsin gjort. Utan tvekan.

Jag gillar gurka och oliver.

Jag gillar inte russin och whiskey. Jag gillar att cykla och att bada. Jag gillar inte att dammsuga. Jag gillar vin och småkakor. Jag gillar kläder och smink men kan utan problem åka i myskläder och utan smink till affären. Älskar lugn och ro och även fest och massa folk! Lever min egen dröm tycker jag. Har såklart tjafs med maken ibland och dammråttor under sofforna. Och petar i näsan när ingen ser men har annars lever jag ett väldigt härligt liv. Och jag kan ärligt säga att livet förbättrades avsevärt när jag fick min operation. Många, MÅNGA bekymmer försvann tillsammans med min övervikt. Fler bekymmer än jag trodde. Mitt självförtroende har bara växt, fått ett lugn i mig och även en styrka att stå upp för mig själv. Så det är inte bara viktnedgång som kommer med en överviktsoperation!

Har ni några frågor? Något mer ni önskar veta?

Nu skulle jag vilja veta lite om er.

Kan ni inte kommentera med namn, var ni bor. Hade varit så kul att läsa!

kram på er!

 

Kommentarer

Jag tittar in här dagligen 🙂 Sleeve oktober -18. Sofie, Eskilstuna. Tack för bra blogg!!

Hej Louise.
Jag heter Erica och fyller 28 år om 3 månader. Jag bor i Ängelholm, Skåne med min sambo Robin, hunden Tuffs och katterna Doris och Luna.
Jag gjorde min Gastric Sleeve den 28 Juni 2019. Jag uppskattar din blogg och din tips väldigt mycket 🙂

Hej! Heter Maria, bor i Östergötland är 52 år, gift med min själsfrände sen 28 år, vi har två vuxna barn en tjej och en kille som inte bor hemma längre. Vi bor på en gård, hade hästar till för några år sedan, jag har tävlat en hel del i dressyr, men lagt det på hyllan nu. Har 3 katter och en hund. Gubben och jag har eget företag med grävmaskiner och lastbilar. Älskar att resa, men även att bara vara hemma. Bygger just nu sommarhus, nästa fredag är det dags att gjuta plattan, jättespännande är det att se hur det kommer att bli. Har jojjobantat hela mitt vuxna liv, har provat ALLT, har ALLTID gått ner i vikt och hållit vikten ett halvår ibland nåt år, men sen har kilona smugit sig på igen och jag har efter varje gång gått upp ett par kilo extra, nu orkar jag inte banta mer, orkar inte se mig själv i spegeln, vill helst inte gå ut alls bland folk, vill inte visa att jag misslyckats med min viktminskning IGEN. Annars är jag egentligen en utåtriktad person som har lätt för att ta kontakt och prata med folk, men just nu vill jag helst gömma mig hemma och slippa träffa folk. Har en dröm om att få på mig mina ringar igen, kunna handla kläder i vanliga affärer och slippa ha trosor med långa ben när jag har klänning för att slippa svid på låren….ja det var lite om mig det 🙂

Är så glad att jag hittade hit, letat och letat, gått med i lite FB grupper men känner att det inte är nåt för mig, ska gå ur de jag gått med om, sånt tjafs där och det orkar jag inte med.

Men tack för att du delar med dig, det är väldigt uppskattat från mig!!

kram//Maria

Hej Maria, vad kul att läsa om dig!! Ja fy den där hemska övervikten är som en boja omkring oss, känner så med dig!
Ha en fantastisk dag,
Kram
Louise

Hej
Heter Jeanette bor i Vittangi, 7,5 mil söder om Kiruna. Är född och uppvuxen i Malmö 😊

Hej Jeanette, kul att du tittar in! ❤️ Vad spännande med en så lång flytt! Hur hamnade du där?
Kram Louise

Har mina rötter i Kiruna, och åkte upp 1991, skulle bara testa att bo här ett halvår men är fortfarande kvar efter 28 år 😀 helt fantastiskt att bo så nära naturen.

Hej! Gillar dina inlägg och har fått en del tips och inspiration av dig =) Din blogg är ärlig och jag älskar det! =)

Mitt namn är Erica och jag fyller 28 år om 3 månader. Jag bor i Ängelholm som ligger i Skåne med min sambo Robin, hunden Tuffs och katterna Doris och Luna.
Jag har hela mitt liv varit överviktig ich har jojo-bantat, tränat, anlitat personliga tränare och kostrådgivare men hela tiden gått upp de kilon jag tappat och till och med ökat i vikt. Jag var så trött på det så bestämde mig för att göra en Gastric Sleeve, som jag själv har bekostat då jag intr blev beviljad från Region Skåne. Jag gjorde min operation den 28 Juni 2019 och har sen operationsdagen gått ner 5,2 kg. Jag älskar min minimage och är så tacksam att jag hittade hit.
Många kramar Erica

Bra jobbat, och välkommen i minimage-land ☺️
Vad kul att du är här och läser!
Kram på dig!
Louise

Hej Louise, tack jag mår bara bra efter min sleeve 🙂 30 kg minus sedan oktober, BMI 25,5 nu så nästan där. Cyklar och promenerar igen och det är härligt! Läser gärna din blogg, då jag känner igen mig mycket i din berättelse både före och efter sleeven <3 Lagom är bäst, jag gillar fortfarande mat och matlagning mycket, men inte ständigt fokus på maten längre, skönt!! Kram tebax <3

Hej Louise!
Anna heter jag och bor också i Skåne. Gjorde min gastric sleeve i februari 2019 och mår så himla bra! Har tappat 30 kg och har aldrig vägt så lite som jag gör idag. Inga komplikationer och fokuserar på träning, vilket jag aldrig gjort innan! När jag började mina tankar på en operation hjälpte din blogg mig väldigt mycket och fortsätter läsa om allt som skrivs här, du är en fantastisk inspirerande person!

Kram Anna

Hej Anna, vad glad jag blir! Vad bra jobbat! Visst är det som världens bästa gåva i livet?!
Kram på dig!
Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.