Godmorgon i kylan!

Har ni haft en fin natt? Fredag idag och tandläkare (Hujedamig) står, bland annat, på schemat.

Igår firade vi Lucia tillsammans med våra föräldrar och en av mina systerdöttrar. Jag blir så rörd av små fina förskolebarn som går i Lussetåg och sjunger uså fint och står blyga och tittar ”genom lugg”. Så mysigt!

Sedan gick vi hem och åt Linsbolognese, ett recept jag hittat på Ica.se.

Mitt nya motto är att göra vegetarisk mat 2 ggr/vecka och detta var en test. Denna är dessutom proteinrik m röda linser i. Fick full pott av alla 9 prov-ätare. Så detta kommer jag göra igen. Två trodde inte ens på mig när jag sa att det var helt vegetariskt. Jag tog extra mycket parmesan (bra proteinkälla) och extra chili på. Mums!

Nu får ni ha en riktigt fin dag, tänk på mig när jag ligger i tandläkarstolen för det är inget jag njuter av…

kram

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.