Söndag och här i Skåneland skiner solen gott. Just nu pausar jag och pojkarna framför ”Ronja” på DVD. Vi har varit på lekland och de har fått springa av sig lite energi. Jag satt mest och frös, borde nog följt deras exempel och sprungit…

Snart går vi ut en tur i solskenet. Igår hann vi med en glass ute i trädgården. Känner verkligen att jag vaknar till liv nu när våren kommer. Haft några veckor av lite nedstämdhet så våren kommer välkommet detta år, som varje år så klart 😉

Fick helt perfekta vattenflaskor från min bästa vän Emma, som varit på Gekås i Ullared. jag hade själv kollat upp att detta verkade bra, och skickade en beställning. Önskar minska på plastet och en sak som grämt mig mycket är mina vattenflaskor. Jag dricker nämligen allt mitt vatten från flaskor. Lätt att ta med, lätt att vet hur mycket jag druckit… Så en flaska är min ständiga följeslagare.

Louise i grå luvtröja dricker ur grå flaska

Men den flaska jag haft innan är i plast och jag känner innerligt att jag vill plastbanta så mycket jag kan. Dock har de flaskor i glas jag tidigare sett varit för små (30 cl) och det blir ett farligt fylla-påande… Och så är det ju så lätt att man tappar dem och slår sönder dem. Så dessa med silikonhölje är ju helt perfekta. 55 cl rymmer de. 50 kr st!

Tv å flaskor med silikonomhöje, en grå och en ljusrosa

För de som inte har ärende till Gekås så såg jag liknade på Clas Ohlsson! Men lite dyrare var de dock..

Igår firade vi min pappa som fyller 77 idag. Men jag får turen att fira honom idag också då de kommer på middag lite senare i em. Har precis laddat Crock-poten med stekt fläskytterfile i skivor, lök, champinjoner, vitlök, fond, vatten och lite torkad svamp. Lite champagne också 🙂 Hade en liten burk kvar av det i kylen sedan en kväll för några veckor sedan. Ni vet.. den som spar han har! Och jag är ju inne på att minska matsvinnet så det passar perfekt!

Förutom det har jag veckohandlat över nätet så att påsarna är färdiga att hämtas upp imorgon, på väg hem från jobbet. Ska också förbereda några mellanmål till veckan. Lite fetaost med tomat och oliver blir det i någon, och kvarg med grönsaker i några.

Ta hand om er idag och ha en fin avslutning på veckan!

kram

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.