Hej på er! Tisdagsmorgon och jag befinner mig i Helsingborg på kurs i två dagar. Var här även i oktober och det är helt fantastiskt.

I höst fick jag ny tjänst på mitt jobb Mama Mia som Enhetschef och det är därför jag är här på kurs. Får lära mig så mycket och det är då härligt att bli uppskattad och uppmärksammad på detta viset. Träffar flera härliga likasinnade och vi kan alla lära av varandra.

Kurs

Igår var det kurs hela dagen, och sedan middag tillsammans på kvällen. Bodde igen på SAS Radisson Blu i Helsingborg, fantastiskt hotell!Louise i hissen på hotell. Vinterjacka, väska på axeln.

 

Mat-dagen började med Movicol utrört i yoghurt (äter Movicol/Lacrofarm) varannan dag pga förstoppning. Och kaffe. Sedan lämnade jag mina fina barn och satte mig i bilen. Drack vatten på vägen och åt en smörgås m Brie när jag nästan var framme.

Lunch

Lunch intogs på Creo i Helsingborg. Dagens var hjortfärsbiffar m potatisstomp. Urgott! Bad om halv portion och det gick bra. Glömde ta bild ☺️ för jag var så hungrig.

Vattenflaskan var så klart med!

På eftermiddagen hade jag med mig nötblandning och tog ett digestive m flera skivor ost.

Senare på eftermiddagen vilade jag i fluffig säng på rummet innan det vankades sååå god middag på hotellet;

Middag på restaurang Nelly’s

Jag tog två förrätter. En till vänster med långkoket vildsvin, palsternacka, äpple och svamp. Och till höger; en oxfilé-tartar m konfirmerad äggula, macadamianötter och friterad blomkålsblomma.

Håll käften vad gott! Orkade inte allt men njöt av varenda tugga!

Två tallrikar med förrätter

 

Mycket skratt och prat. Något glas vin. Härliga samtal. Planer för framtiden. En drink på slutet! Och magen och jag njöt och mådde perfekt!

Ett glas med rött vin på ett bord med många glas vin

 

 

 

Drinkglas m mynta och massa krossad is

 

 

 

 

 

Härlig skylt utanför hissen;

Ljusbild med text på: Normal is boring

Eller hur? Varför vara normal?

Morgonbuffé

Morgonen startade tidigt och bjöd på fantastisk frukstbuffé. Tog som alltid på hotellbuffér;

Äggröra, liten smörgås med gott pålägg, lite frukstboch grönt. Och kaffe med massa varm mjölk. Börjar bli duktig på att plocka ihop bra val till min mage. Hotellexpert ☺️?

Nu väntar mer hjälpande information. Plockade med mig en extra smörgås m pålägg och en frukt till fm-fika idag. Har fyllt vattenflaskan som snart ska påbörjas!

Oj det blev ett långt inlägg, hoppas ni orkade med ☺️

kram på er alla, ha en riktigt fin dag idag!

Louise

 

Kommentarer

Hej ! Så nyttigt att läsa fin blogg då jag fått op tid för GB 16 januari. Jag löbgtar verkligen mer och mer när jag läser dina inlägg.Tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.