Fick en kommentar på ett gammalt inlägg idag. Ett inlägg som handlade om mina åderbåcksoperationer som jag gjorde för några år sedan. Alltid haft åderbråck. Ja, inte alltid… Men lääänge! Och efter min Sleeve okt 2017 så kom de liksom fram mer. Kan ju inte blivit värre egentligen, med tanke på min viktnedgång. Men de liksom ”ploppade” ut mer.

Jag opererade båda mina ben. Och båda fick jag genom vårdgarantin. Så jag betalade inte dem själv. Det finns kriterier som gör att man kommer inom vårdgarantin eller ej. Precis som med en Sleeve eller Bypass. Jag hade mätbart mycket dåligt tryck i ett ben och på båda ben hade jag sår som kommit i huden efter att cirkulationen är sämre. Kliade något så infernalist. Hela tiden. Men värst på natten…

Såren kom utav att det blev eksem ovanför varje åderbråcks”knuta” och sedan kliade jag sönder dem.

Operationen var snabb och enkel. Var hemma från jobbet några dagar för att ha benet i högläge hela tiden.

Nu då?

Ja du… Inga åderbråck någonstans går att finna. Använder inte längre stödstrumpor och känner absoltu inte av att jag haft åderbråck. Inga synliga ärr. Mår helt enkelt toppen!

Svårt att visa bilder men här ser ni mina (fina) spiror!

Ha en fin helg nu alla!
kram Louise

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.