Hej på er, har ni en bra dag?

Min dag började tiiiidigt. Maken var snäll (som alltid – han är världens bäste!) och körde mig till flygplatsen. Barnen sov tryggt kvar (fina farmor och farfar fick gå upp i ottan och passa dem och sedan lämnade dem). Halv sjunvar vi där. Hemma drack jag Lacrofarm med yoghurt och hade förberett kaffe och mellanmål. Drack kaffe på vägen till flygplatsen…

Jag skulle nämligen på kurs i Sthlm. Tre dagar utan mina tre pojkar. Har aldrig varit ifrån dem tre dagar så lite tufft tycker jag att det är men det ska nog gå bra!

Fick frukost på planet och åt en bulle m ost och kaffe. Sparade juice och yoghurt…

Sedan tog vi oss in till Hammarby Sjöstad och kursen i ledarskap. Så intressant och lärorikt. Fantastiskt ställe som leds av en fantastiskt inspirerande kvinna!

Vi bjöds på nötter, frukt och smaksatt vatten i pauserna! Mums för dessa rostade bondbönor! De kommer jag köpa nästa gång jag är i en butik! Absolut! Så goda och proteinrika!

 

Lunchen åt vi på Niklas and friends. Niklas Elstedts ställe. Tog dagens; fläsknoisette m grönpepparsås, stekt potatis och grönsaker!

Bad om halv portion men det gick inte, han var lite stressad, servitören, så jag fick en låda att ta med efteråt istället! Perfekt. Tänkte ta det till middag sen men glömde den i kylen på kursstället ?? så kanske tar jag den imorgon…

På eftermiddagen slappade jag på mitt hotellrum. Behövligt efter en lång händelserik dag!

Sedan åt jag såååå god middag på hotellets restaurang.

Tog två förrätter; en blinier m löjrom pch en steamed bun m pulled pork.

Herre gissanes vad gott! Och perfekt måltid för mig!

Nu ligger jag nedbäddad i skön säng, målar naglarna och skriver till dig!

Har ett fint kvällsmål förberett till mig om en stund. En bit chianatta m smör och flingsalt från restaurangen, oliver och parmesan hemifrån och en bit choklad ❤️.

Så, nu väntar repriser av ”A place called home” på SVTPlay.

Ta hand om er, tack för att ni finns!

kram

Louise

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.