Godmorgon i stugorna! Har ni sovit gott? Jag är peppad för en vanlig arbetsvecka igen. Förra veckan var jag i Stockholm ons-fre så inte så ”vanligt” med den veckan.

Men härligt var det.

Går en ledarskapsutbildning

som sträcker sig över ett år. Första gången var rätt jobbigt, svårt med mellanmål och svårt att vara ifrån familjen. Men nu har man gjort det några gånger så då känns det lättare!

Vi är några från Skåne som åker tillsammans så det är underbart att få återse dem också då och då. Vi flög tidigt från Sturup/malmö airport i onsdags. Åt Min Lacrofarm med yoghurt på morgonen och blev serverad en macka och en smoothie på planet. Sparade sedan halva mackan till eftermiddagen och fick lite nötter och morötter till. Blev helt perfekt!

Lunchen första dagen valde jag en pasta med räkor och lax. Åt mest räkorna och laxen men det blev ändå väldigt bra för mig! Den åt vi på Niklas & Friends. Jättehärligt lunchställe som Niklas Ekstedt öppnat i Hammarby Sjöstad!

Vi åt gott på kvällarna. Första kvällen tog jag en röding med blandad höstsvamp. Oj så god!

Orkade dock inte allt, men fick resterna i en burk och den intog jag i sängen lite senare! Så första dagen gick fint.

Andra dagen

började med hotellfrukost som råkar vara det bästa jag vet! Dock var denna på Quality Hotell Nacka inte så bra. Tråkiga torra bullar, inte så kul utbud på pålägg osv… tråkigt.

Gjorde ändå en macka att ta med till em-mellis. Till den mackan fick jag också fick en smoothie (som var så in i bomben god!! Med spenat, avokado, kiwi, mango, dadlar…) som kursledaren hade gjort. Och så fick jag mig en uuuunderbar mazarin från Magnus Johanssons bageri. Perfekt för mig och minimagen ju! Orkade nästan allt.

Den kvällen

var vi ute på restaurang igen. jag var lite för hungrig och jag valde inte bra val. Men fin var jag 🙂

Vi började med en drink: Berry Mojito och den va underbar. Men det blev inget bra. Kan inte riktigt förklara varför det blev så här men så här blev det.

Drink:

Valde sedan två smårätter. En skagen på rågbröd. Ljuvlig! Men lite för stor…

Sedan hade jag även beställa en halv krabba. Tänkte att det var perfekt. Proteinrikt och kallt (alltså, minimagen brukar tåla kall mat lite bättre – blir inte lite snabbt mätt då) och dessutom ”pill-mat” och då äter man ju desto långsammare. Men det blev helt enkelt för mycket mat. Skagenmackan hade räckt.

Men den var ju så god och fin och allt.. Så jag åt lite… Och PANG! Så mätt så det inte var sant. Trött! Slö! Mådde inte bra.

Vi som skulle gå till Spa på hotellet och mysa och bada och snacka. Orkade absolut inte det. Fick gå raka vägen upp till sängen och sova. Så tråkigt.

Tror att det var drinken som förstörde… Den var ju som ett helt mellanmål egentligen med massa mosade bär i. Inget bra val!

Så kan det bli ibland. Men ingen fara, blir inte rädd av sådana här känslor länge, vet att de går över. Men de är så klart lite jobbiga när de kommer!

Tredje och sista dagen

Samma tråkiga frukost. Men valde lite mer av äggröran denna dagen.

Sista kursdagen och vi pratade om löneförmåner. Lunch blev en hamburgare. Fyndade lite i en adidas-outet-butik på lunchen till mina gossar. Mellis blev macka från frukosten och lite choklad.

Här är jag på planet hem:

Sedan landade jag i Skåne igen 18.40 och mina underbara tre killar mötte mig på flygplatsen. Fredagsmys för hela slanten! Nästa gång på kurs blir i november. Vill ni läsa mer om fler kursövernattningar så har ni det här och här.

Kram på er och ha en fantastisk början på veckan (om ni inte redan storknat efter detta långa inlägg:-))

Louise

 

Kommentarer

Det verkar vara en ”never ending story” att hitta rätt i mat djungeln! Å veta vad som funkar och inte…
Antar att det bara är att prova sig fram.. jag försöker fortf dricka lite vin då o då.. går så där. 🙈🤪
Ja, du var ju som sagt i min kvarter.😊
Min MVC ligger 2 våningar ovanför Adidasbutiken så kom upp och hälsa nästa gång du är i närheten!
Maria💕

Ja, lite ”fel” kommer man nog alltid gör, tur man har verktyget så man hittar rätt ändå!
Ja det ska jag göra, 👍🏼😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.