Torsdag kväll och jag ligger nedbäddad i en härligt fluffig säng på Ystad Saltsjöbad, ett mycket känt och fantastiskt härligt spa i Skåne.

Konferens/utbildning med jobbet och jag njuter av två fantastiska dagar med fina kollegor. Varit iväg på några sådana här utflykter nu, sedan min Sleeve-operation för 2,5 år sedan, så jag är veteran nu för tiden…  Men är fortfarande väldigt försiktig med allt! Och har bra vanor på förberedelser…

Tänk alltid ”tänk om”

Tänk om fikan drar ut på tiden… Vad gör jag om det vara serveras kaffe och kaka… Tänk om middagen blir mycket senare än jag trodde…

Jag planerar ALLTID för oförutsedda händelser… Så klart gör även jag misstag, det kan ni läsa om här… Men jag försöker vara rädd om mig själv.

Så efter en frukost bestående av kvarg med äppelmos och kanel i bilen på väg till Ystad, så stannade jag på Lidl och köpte en Focaccia med getost och tomat. Man vet aldrig vad som händer… Och tur var väl det!

Fina mål under dagen

Väl där så serverades vi fantastiskt fm-fika med knäckebröd och magiska röror till och ostar! Perfekt till mig!

Lunch blev buffe med en god fiskrätt som varmrätt.

Em-fika blev mest kakor med de var goda och jag ”blandade” med ost, då blir det rätt bra.

Middagen bestämdes till sent, så vi skulle hinna bada på Spa innan maten, så vi skulle äta middag 20,30. Det blir alldeles för sent för mig så jag bytte helt enkelt på middag och kvällsfika. Tog Focaccian på rummet vid kl 18 och badade och sedan var det perfekt med middag cirka 3 h senare! Tur jag hade förberett med akutmat!

Trerätters!

Fantastisk kvällsmat serverades i restaurangen. Åt cirka hälften av för- och huvudrätten. Mycket gott. Efterrätten vad jag egentligen för mätt för. Och det var bara liiite god så då blev det en tugga eller två,, sedan räckte det för mig. Hade den varit dö-god så hade jag nog klarat några tuggor till, men detta blev precis lagom!

Havsdopp

En fantastisk dag med fantastiska kollegor. Och tänka sig, jag doppade mig till och med i havet ikväll! Gick med en kollega ner, från ute-poolen med varmt vatten, ner och doppade oss från bryggan i 4-5-gradigt vatten och sedan ner i varma poolen igen. Ojojoj, så härligt! Riktigt uppfriskande!

Men nu väntar sömn i underbart hotellrum. Ingen mer mat idag. Men lite vatten till innan jag somnar. Och imorgon väntar dag 2 på detta ljuvliga ställe! Och sedan fredagsmys med de bästa tre i världen!

Kram på er och sov gott!

Louise

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Siffror

Siffror

I torsdags var jag i Stockholm på återträffen Capio CFTK anordnar efter ca 6månader när man gjort en operation hos dom....

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.