Hej på er!
Ja, jag har kaos just nu. Samtidigt som en planerad och efterlängtad köksrenovering var på ingång har jag en kollega som är allvarligt skadad pga en olycka i trafiken. Vi tänker på henne varje dag och är innerligt oroliga för henne.

Och förutom oron för henne så är vi plötsligt väldigt underbemannade på jobbet. Jag jobbar som barnmorska och verksamhetschef på Mama Mia barnmorskemottagningar så att sköta bemanning är en av mina dagliga uppgifter.

Allt ordnar sig och det allra viktigaste är att min fina vän snart blir helt frisk. Ibland hopar sig bara saker och denna efterlängtade köksrenovering som lite olägligt. Att leva i kaos hemma m två barn som ska ha mat flera ggr per dag och en minimage som kräver planering och regelbundenhet är inte så lätt.

Akutlösningar

Det har blivit hämtmat och rester hela tiden. En och annan smörgås-middag. Glömmer att äta, äter skräp och glömmer att dricka… tusen akutlösningar. Men nu börjar vi se en ljusning på det och snart sitter vi där i nytt fint kök. Som jag längtar! Ni ska få följa med på det roliga, nämligen inflyttning i skåp och lådor och inredningsprocessen!

Men först ska jag bara orka dit lite…☺️
Här får ni lite bilder. Från rummet, på mig och från i lördags när vi faktiskt bytte om och blev bjudna på bubbel och middag hos vänner. Kontraster liksom;-)

Några härliga matbilder har jag inte en enda från två v tillbaka. Och min mobil brukar vara full av sådana…😂😂 men så är det ju ibland!

kram på er! Och var rädda om er i trafiken!!!

Stor kram

Louise

8+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.