Snart tre år efter min operation? Underbar känsla! Fortfarande lika mycket lycka i magen. Underbart. Men ändå lika ofattbart. Kan inte fatta att jag var så stor då. Och kan inte fatta att jag är mindre nu. Normal?

Tror jag är ganska normal. Har normalt BMI. Ser ”normal” ut. Har cirka M i storlek. Men ändå känner jag mig fortfarande stor som en elefant. Så är det. Ibland känner jag mig smal. Känner mig ofta rätt fin. Ibland känner jag mig skitsnygg! 🙂 Men ofta kämpar jag med samma känslor som alla säkert gör ibland.

Men…

Innerligt, från mitt hjärta: skillnaden är att mina tankar, fram och tillbaka, om min egen kropp är HELT skilt från mina tankar om min kropp för i tiden. Nu är det med en grundtanke om att jag är fin. Att jag duger. Att jag gillar mig själv. Men förr vara det faktiskt bara självhat.

Så klart kände jag mig fin förr. Jag var ju jättefin! Och dugde absolut! Men ändå så har denna operationen givit mig en förändring som är så stor, SÅ STOR! Att jag är avslappnad i min egen känsla till min kropp. Att jag ser celluliter och rynkor och bara:

Japp, så klart jag har celluliter. Men herre gud! Jag har vägt 45 kg mer än idag. Klart jag har rynkor. Är 40 och fött två barn, och skinnet var 45 kg mer uttänjt förr 🙂

Jag gillar att titta på gamla bilder. ÄLSKAR det. Barnsligt mycket. Och jag säger förlåt faktiskt. Känner mig lite löjlig ibland. Men låt mig vara lite löjlig. Att får lov att ta igen 25 år av självhat. Att få lov att njuta av bilder på mig själv nu. Det kan jag väl få? (Ställer frågan mest till mig själv… det är ingen som sagt att jag inte får…!)

Love it!

Nu tar vi helg mina vänner! Vad gör ni i helgen som kommer?

Kram

Louise

4+

Kommentarer

Oj oj oj, här har något hänt 🙂 plötsligt fick jag ett barn till! Nej, två barn har jag fått. Varit gravid tre gånger dock, men jag tror bara att jag skrivit fel. Ändrar det nu, tack för uppmärksamheten! Och ha en toppenhelg! Kram Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.