Hej på er! Ligger i soffan med brunbrända kinder och en väldigt trött kropp!

Vi har haft en ljuvlig helg tillsammans, vi fyra plus katten Ceasar!

Den har bestått av massa fika utomhus, byggande av en receptionsdisk till mitt jobb, vänner på besök, ett par turer till byggmarknaden och sedan en fantastisk dg idag med Kalvinknatet för pojkarna.

Kalvinknatet är ett springlopp för barn i södra Sverige 3-11 år som tävlar i sin egen åldersklass. 400m för de yngsta och 1500m för de äldsta. Ludvig 3 år var med för första gången i år och är man 3 så måste man springa med en förälder!

Så jag sprang mitt första lopp någonsin idag 😆.

Mellan pojkarnas lopp fikade vi och båda våra föräldrar var med. Supermysigt! Vi gjorde likadant förra året. Underbart!

Nu tror ni att jag skämtar men jag var liiiite rädd för att springa 400m med min gosse. Så klart trodde jag att jag skulle klara det men hur? Flåsandes? Död i slutet?

Förra våren sprang jag ju rätt regelbundet och jag var ute igen nu för några veckor sedan. Men annars är jag ju rätt dålig på att träna!

Och att inte orka tillsammans med min gosse i handen, det tänkte jag inte vara med om!

Men jag tänkte tillbaka 2 år i tiden. När det gjorde ont i knäa att gå upp för min trappa i huset. När jag blev lite andfådd av att torka mig efter duschen och att spurta till bussen 80 meter gjorde att jag fick blodsmak i munnen.

Det var ju så!

Nu är det heeeelt annat. Orkar nästan allt! Och orkade springa 400 m bredvid min älskade Ludvig! ❤️ Märkte det knappt. Vi bara skrattade och peppade varandra genom hela loppet. ”du är också bäst mamma” ❤️❤️

Så min oro var obefogad. Och vad kul det var! Nu bestämmer jag mig. Jag ska springa ett riktigt lopp någon gång! Ska kolla upp det snarast. Vilket lopp och när? Jag återkommer! ☺️

Kram på er alla!

Och heja oss alla!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.