Hej på er alla fina!

Har bekymmer med att lägga upp bilder här så än så länge får ni hålla till godo med text…
Myser ni? Jobbar ni?

Är det någon som hoppade över julmat och istället drack Modifast eller liknande? Eller någon som är nyopererad och fick vara extra försiktig med julmaten?

Förra året var jag 2 mån efter min Sleeve och jag klarade julen fantastiskt bra. Var mycket försiktig och åt bara liiiite, liiiite. Provade vin för första gången. Framförallt; hade en jul helt utan mat- och viktångest. Frihet utan dess like!

Likadant var det denna julen. Mår toppen. Haft en urmysigt helg med min familj och släkten på min mans sida. Och idag ska vi fira med mina föräldrar och syster med familj ♥

Tänkte bjuda på en jämförelsebild på mig själv. Men den bilden får jag visa en annan dag…Julen 2017 och Julen 2018. Hade nog gått ner från startvikten 115 till cirka 93 kilo. I början rasade jag verkligen! Jag var så lycklig! Och nu är jag ytterligare 23 kilo lättare. Mår precis lika bra.

Kan ibland konstigt nog längta tillbaka till resan där i början. Märklig jag är va? Men jag tyckte det var så fantastiskt kul. Mådde så vansinnigt bra under hela resan. Och ibland är ju själva resan målet. Eller hur?

Kan till och med längta tillbaka till operationsdagen. Bara för att man stod inför hela spektaklet då. Är det någon som känner igen sig?

Tillbaka till julen… Julafton gick mycket bra, matmässigt också. Åt försiktigt. Åt mycket långsamt och fick inga problem med min minimage. Kunde smaka av nästan allt, allt jag ville i alla fall. Hoppade över allt som jag tyckte var halvgott. Lika bra ju!

Drack vin och skumpa och smakade av min egen snaps. Fick fina paket och var uppe länge. En riktigt härlig julafton!

Igår var det fokus på vila som sig bör enligt mig. Spel, lek med lera, städa undan och vila middag.

Och idag som sagt så åker vi till min syster och firar jul lite mer!

Kram till er alla!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.