Hej på er! Här är det inte många knop idag, precis som det ska vara på Juldagen enligt mig. Mår just nu lite illa för jag åt en chokladkaka som kvällsmål. Inte bra… fortfarande 2 år efter Sleeven gör jag tokigt val ibland!

Julaftonen var underbar. Vi var hos min syster och min bror m fam och mamma och pappa var med! God mat, massa mys och fina barn som var glada och lekte fint tillsammans.

För två år sedan var jag ganska nyopererad (2 mån) och då var jag lite nervös innan. Men det gick fint. Provade också några klunkar vin för första gången den julen! Här och här kan ni läsa om förra årets jul för mig!

Nu är jag inte nervös längre, vet att jag klarar middagar och annorlunda mat bra. Har lärt mig att planera och parera rätt bra! (Men en gräddig chokladtårtbit blev tydligen en inte-så-bra-kvällsmat!!☺️☺️)
Här får ni vår julafton i lite bilder.Kram på er och god jul!

Louise

 

10+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.