Hej på er! Här är det inte många knop idag, precis som det ska vara på Juldagen enligt mig. Mår just nu lite illa för jag åt en chokladkaka som kvällsmål. Inte bra… fortfarande 2 år efter Sleeven gör jag tokigt val ibland!

Julaftonen var underbar. Vi var hos min syster och min bror m fam och mamma och pappa var med! God mat, massa mys och fina barn som var glada och lekte fint tillsammans.

För två år sedan var jag ganska nyopererad (2 mån) och då var jag lite nervös innan. Men det gick fint. Provade också några klunkar vin för första gången den julen! Här och här kan ni läsa om förra årets jul för mig!

Nu är jag inte nervös längre, vet att jag klarar middagar och annorlunda mat bra. Har lärt mig att planera och parera rätt bra! (Men en gräddig chokladtårtbit blev tydligen en inte-så-bra-kvällsmat!!☺️☺️)
Här får ni vår julafton i lite bilder.Kram på er och god jul!

Louise

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.