I fredags var jag ju iväg på ett spännande möte. Träffade en tjej som gjort Gastric Bypass och min gamla dietist på Aleris Obesitas. Hon arbetar inte längre där utan arbetar på Baricol och med BariBuddy. Hon har kommit med ett spännande erbjudande och vi skulle nu ses och utveckla det närmre.

Vi sågs på Quality Hotell View i Malmö. Fredagsfrukost blev det.

Quality Hotell View
Klassisk hotellfrukosttallrik för mig

 

Det har blivit några hotellfrukostar för mig på senaste tiden. Tallrikarna ser alltid nästan likadana ut. Äggröra och bacon är ett måste. Ost är ett annat måste. Lite grönt och lite frukt (inte för mycket, då orkar jag inte så mycket av resten av maten) Lite bröd, lite mer pålägg. Kaffe så klart. Och denna gång smög det med sig en smoothie, men sedan flyt-kosten efter op har jag faktiskt tröttnat på smoothie.. så, sådär tyckte jag om den. Men resten var toppen!

Fin buffé, mycket härlig atmosfär på hotellet. Såg inte rummen så klart, men verkar vara ett härligt hotell.

Efter frukosten och det hade gått 30 min, så drack jag vatten. Hade glömt min vattenflaska… alltså…det brukar jag aldrig göra men det blev lite stressigt där på morgonen. Men det gjorde inte så mycket. Jag fick fint melon- och ananasvatten i bringare och drack sedan en liter där under tiden vi satt och pratade.

Ljuvlig karaff eller hur?

Här är vi alla tre. Joanna till vänster och Sofie i mitten, och så jag till höger.

Vi kom fram till mycket bra saker och jag ska dela med mig av planerna snart!

Stor kram på er och ha en fin måndag! Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller min yngste son 3 år. Så nu ska vi väcka honom med presenter och sång!

Louise

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg