Hej på er!

Sist jag skrev så skrev jag om vardagslunk… Men idag bjuder jag på en tur iväg från vardagen en stund.

Fredag efter jobb och standard-fredagsglass med barnen så packade vi ihop övernattningsväskor och åkte till min syster m familj som bor i Ängelholm. Plockmat, champagne och sedan hemmapizza. Massa tända ljus och snack om ditt och datt.

Somnade gott efter en hektisk jobbvecka och åt sedan frukost ihop, alla åtta i deras mysiga kök. Sedan kramade och pussade vi barnen hejdå och drog iväg på en 24-timmars tur alldeles själva, jag och min fine man!

Välbehövligt ibland!

Vi körde till Ullared och Gekås. Har ni varit där? Vi brukar ta en tur varje höst. Himla bra att fixa julklappar och vinterkläder till barnen och jag måste erkänna, att ”fynda” lite saker till mig själv, strumpor och kläder ibland, saker till hemmet och lite smink följer också ofta med!

Lite skakig blev jag ganska virket och ungefär 100 m kö bara att ta rulltrappan upp till restaurangen… omöjligt! Hade packat med mig en snacksburk med ost, korvbitar och vindruvor, men lämnat det i bilen till eftermiddags-målet så nu var tiden knapp… Måste. Ha. Mat. Nu.

 

Min rådige make

hade sett en mindre restaurang/salladsbar på vägen in så vi vände vagnen och styrde tillbaka. Nästan inga folk och snart fick jag mig en Caesarsallad. Perfekt. När man är sådär svag och skakig så är kall mat toppen. Varm mat blir nästan som en chock för magen så detta blev perfekt.

Där satt vi i säkert 40 min och bara njöt och pratade. Så mysigt att få lov att bara ta hand om oss själva, inga barn att serva och skälla på 🙂

Sedan fyllde vi vagnen och gick ut några timmar senare. 4-årspresenter och julklappar avklarade och lite välbehövliga kläder till barnen och lite mindre välbehövliga saker till oss själva 🙂 Precis som det ska vara!

Sedan tog vi en medhavd kaffe i höstsolen. Vi körde min nye fine bil!

Sedan körde vi lite söderut igen och stoppade i Halmstad. Där skulle vi bo över en natt. Och på vägen åt jag min snacksbox!

Lugn fantastisk eftermiddag!

Ni som har små barn

vet precis vad jag menar. Lite tid för oss själva blir en lyx. Men det behöver inte vara så avancerat. Men att få fortsätta att vara själv över natt är en lyx. Att ha barnvakt några timmar är underbart men det är något speciellt att vara ledig lite till… Att verkligen hinna prata om mycket och prata ikapp sig lite!

Så eftermiddagen var i horisontellt läge på hotellrummet. Men ni behöver inte sätta kaffet i halsen 🙂 Det innebär tidningsläsande, kaffe, TV, mobiler och titta på roliga klipp på Youtube tillsammans. Lite chips. Lite choklad. Inget vin. denna gång (även om jag absolut tycker det kan ingå, sådana här timmar). Men restaurangen på hotellet var under renovering och de hade inget alkoholtillstånd (hfk€ksjgu%krhf&zue!!) så jag fick hålla tillgodo på Fun Light!

Sedan var det middag på en fantastisk restaurang Fridolfs. Berättar mer om det imorgon!

Nu ska jag lägga upp benen i soffan och njuta av en söndagskväll i hemmets lugna och trygga vrå!

kram på er och ha en fin start på veckan, så hörs vi imorgon!

Louise

 

Kommentarer

Det är så viktigt med dessa små pauser från vardagen! När man har tre barn – kan man leva länge på dessa energikickar 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.