Det kom ett prov på posten, på Stomacol Rehydrate. En brustablett för att boosta immunförsvaret och återställa vätskebalansen.

 

 

Den innehåller bland annat vitamin c, b1, magnesium samt Wellmune (R) som ”är en naturlig betaglukan som stärker immunförsvaret och minskar trötthet efter avslutat träningspass”.

 

 

Den smakar gott. Jag är ju inte normal avseende all brus-smak, som ni numer alla vet, så om jag säger att det är gott, så kan ni lita på det. Den är inte speciellt ”brusig” och det är positivt för mig. Min man som är normal ? säger att den smakar fräscht och han sa även att ”det är den godaste sådant tillskott han smakat”. Det var inte dåligt!

 

För mig låter detta som en produkt som man kan ha dagligen efter träning men även extra bra vissa perioder, tex före och efter en operation, då vi vet att immunförsvaret är extra hotat.

 

 

Jag som barnmorska vet att immunförsvaret är extra nedsatt under graviditet och många kvinnor upplever att de drar på sig förkylning efter förkylning och känner att de aldrig blir friska. Då tänker jag att detta kan vara extra bra att ta.

 

Ja, det var lite tips från mig. Om msn vill prova, så har jag rabattkoder som ger 10% vid första köpet. Kontakta mig så får ni det!

Ha en fin helg alla fina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg