Hej på er ella fina!

Har ni haft en fin helg? Jag har haft det bra. Barnkalas, vin hos bästa vänner, skogstur, lite bakning och söndagsmiddag.

Men lite sådär med maten faktiskt. Blivit lite förseningar och oförutsedda saker som hänt som gjort att mellanmål uteblivit och måltider skjutits på. Så inte helt 100 om du frågar min mage!

Gladaste magen har jag

med regelbundenhet och bra mat. Så vardagen är alltid lättare, håller ni med? Men helger är ju härligare av andra orsaker så klart 🙂

Idag har jag rester från min köttfärslimpa med potatis och gräddsås till lunch. Har ”chef-dag” på jobbet och bara en patient mitt på dagen. Så idag får jag massa måsten gjorda, hoppas jag. Till frukost avnjutes nu min medicin mot förstoppning: Lacrofarm tillsammans med citronyoghurt. Mmmm (helt ok faktiskt… och en ganska lagom vardagsfrukost för mig – orkar sällan mycket direkt på morgonen). Till fm-mellanmål blir det standard-vardags-mellis: Knäcke med ost och kaffe.

I eftermiddag

blir det grekisk proteinrik yoghurt med min rosa härliga äppelmos som jag gjort i helgen, och min mammas hemgjorda granola!

Ikväll vankas det Mickes fisksoppa (min mans!). Så idag blir det nog en glad mag-dag 🙂

Jo, nu kommer här en uppmaning!

Är ni med?

Ser ni ♥ här nere under inlägget? Jag hade gärna velat att ni trycker på det om ni uppskattar vad jag skrivit. Det är det som berättar för mig att ni gillar det. Men likaså om ni inte gillar det (för då behöver ni så klart inte trycka!). Att man inte lämnar kommentarer ofta är helt förståeligt. Jag själv läser 6-8 bloggar varje dag och orkar oftast inte kommentera, om det inte är något speciellt man vill skriva. Men att trycka ”gilla” är ändå ett bevis på att jag gillar det jag läser.

Jag älskar ju att skriva… men jag gör det ju för er skull…Och om jag ska vara ärlig… så behövs jag lite uppskattning ibland, annars tröttnar jag, och får så mycket inspiration till att skriva mer…

Så gör gärna det om ni vill, så jag vet vad ni gillar och vill läsa mer om. Men också så att jag vet vad jag kanske inte ska skriva så mycket om!

Tack!

Louise

 

 

36+

Kommentarer

Läser Matplatsen, Starwoman, Hannah Graaf, Magdalena Graaf varje dag. Det har jag gjort i 10 år 🙂 Och 56 kilo, Niinis, Dumpstringslyx någon gång i veckan. Och så läser jag alla mina kollegor här på Levdittliv.se så fort inlägg kommer ut.
kram!

0

Dina inlägg är alltid inspirerande!
Eftersom jag själv nyligen nått min målvikt och har nya funderingar läser jag gärna om:
Tankar kring bmi, målvikt, viktstabil, alltid göra hälsosamma val när det gäller kosten? Eller kan man äta nåt som klassas som onyttigt/mindre nyttigt? Synen på den nya kroppen, bli vän med sig själv… mm mm 😊❤

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.