Hej på er! Lillördag (onsdag) idag. Och jag njuter i mitt nya kök. Har inte riktigt berättat allt för er tror jag men senaste veckorna har varit en liten del av helvetet om jag ska vara ärlig…

Vi var redan underbemannade på jobbet när det värsta hände. Vår fina kollega kom inte till jobbet en dag. Olycka på vägen till jobbet och hela livet förändrades på en sekund, för henne och hennes familj. Oro för henne och en underbemanning som inte går att beskriva för oss. Hälsan är alltid viktigast, så klart. Men jag är chef och ansvarig för bemanning och att mina kollegor mår bra varje dag. Så oro för kollegan upp över öronen men också oro för vårt jobb och arbetsbelastning.

Men lägg till att jag och min man mitt i detta står för en renovering av köket. Och inte av hantverkare. Utan en renovering som vi själva skulle göra… Lägg till lite Covid-19 vilket innebär minsta förkylning innebär att barn och jag och kollegor måste vara hemma några dagar….så stress hemma och stress på jobbet gjorde att jag tappade mig själv där mitt i allt.

Fick panikångestattacker och ständigt tryck över bröstet…

Men som jag skrev häromdagen så börjar jag strax återkomma. Njuter av ett nästan färdigt kök. Lagat mina första middagar där…

Njutit av att stoppa in saker i köket.. Katten Ossy har hjälpt mig.. 🙂

Sitter där nu med ett glas vin och en filt på benen. Bar lite foder och lister och några uttag kvar. Och på fredag en oerhört efterlängtad eftermiddag och kväll med en fin vän. Shopping på stan (längtar efter att titta efter tusen saker att köpa till köket) och sedan middag och lugn och ro och mysigt! Har länge bara letar massa inspiration på nätet… Så kul. Älskar att drömma och längta. Och nu är jag snart framme.

Börjat ut och gå på kvällarna.

För psykets skull. Struntar i ben och muskler och kondition just nu. Nu vill jag bara ha min mentala styrka tillbaka. Och gå är ju fantastiskt. Hjärnstark eller hur? Även i ösregn som idag!

Även Järnstark. Är noga med mina vitaminer. tar som ni vet Baricol men slarvat sista veckorna. Men sedan förra veckan så slarvar jag inte. För om jag slarvat med maten något och slarvat med min egen psykiska hälsa så kan jag i alla fall gör allt jag kan för att må så bra jag kan. Så nu har jag ställt alarmet på mobilen för första gången på flera år. För att inte missa mina baricol. Gör allt jag kan för att återkomma på riktigt!

Några askar med Baricol sväljtabletter och en fin mörk vattenflaska

Jag hoppas ni har en fin vecka. Jag finns här alltid. Ibland lite tystare än vanligt, som nu… Men jag är här om ni undrar något. Liten inspirationsbild får avsluta. Kan fortfarande inte fatta att det är jag idag till höger. Och kunde heller inte fatta att det var jag till vänster då… innan operationen 🙂
Kram på er och ha hjälm och var rädda om er i trafiken!!

Louise

Kommentarer

Tack för att du delar med dig. Jättefint kök. Och var rädd om dig. Men jag förstår hur det känns.
Jag längtar just nu efter att se ut som du gör på bilden. Men jag har stått still i 4 månader i vikt nu och får panik att inget händer. Och jag vet inte vad jag gör för fel. Får jag fråga hur du bedömer dina portioner tex. Är det ögat, vågen eller dl mått som avgör. Vad ska jag absolut inte äta? Eller göra?
Mvh
Camilla

Hej Camilla, tack!
Ja du, jag förstår hur du känner!
Jag äter bara utifrån mättnad, och ögonen har lärt sig (oftast!) hur mycket jag orkar. Tar sällan om mat. Jag har inte mätt eller vägt sedan första veckorna efter op.
Jag äter allt, finns inget jag inte ”får” äta MEN jag äter alltid var tredje timme utan undantag. Och börjar med proteinet så då brukar jag inte orka så mycket av tex chips och choklad och annat som jag äter men bara i slutet av måltiden. Har skrivit några inlägg om det här. Sök på regler eller äta var tredje timme i sökfältet här längst ner. Heja dig!
Kram Louise

Men herre gud, inte konstigt att allt blir upp och ner när allt kaos händer samtidigt ❤️ ”This too shall pass” ❤️ stor kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.