Hej på er! Redan mitt i veckan och Lillördag 🙂

Denna veckan som gått har varit en av de tuffaste i mitt liv. Min mottagning (Mama Mia Malmö) har flyttat till nya lokaler och denna flytt är underbar och helt otroligt jobbig på samma gång. Mycket…så mycket att göra. Och ring och fixa och ordna och peppa kollegor och ställa i ordning, bära, flytta, sätta upp, ringa.. listan blir längre och längre.

Vi är äntligen på plats och idag har jag haft patienter hela dagen och det fin-fint. Såå fint vi har det och det kommer bli ännu finare för varje dag som går. Men det tar på krafterna..

Det är därför som bloggen fått lida. Inte haft varken tid eller inspiration till att skriva till er. Men det blir snart bättre, jag lovar.

Louise selfie med grå bakgrund. Har ljusgrå luvtröja på sig.

En annan sak som blir jobbigare när man har så mycket att göra, det är att jag glömmer att äta. Inte ett problem som jag hade förr i tiden, det vill jag lova. Åt gjorde jag ändå 🙂 men nu så går rutinerna ut ur dörren och så plötsligt inser jag att det inte blivit mat som det skulle.

Idag åt jag tårta (!) som mellanmål. Alltså nej, så brukar jag inte göra. Och sedan hann jag inte äta mitt medhavda kvarg-mellanmål… Borde ätit det för nu är jag helt slut i soffan hemma. Fiskgratäng står i ugnen och väntar på att bli varm… Imorgon ska jag bli bättre. Ställa alarmet på mobilen om det behövs, så gjorde jag i början.

Om jag inte kommer ihåg det själv får mobilen hjälpa mig… 🙂

Kram på er!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg