Fredag eller hur?

Sitter i mitt fantastiska kök i mitt fina hus. Har makt, två barn och en katt som redan sover (!) och jag myser själv lite.

Haft en fin jobbvecka. Jobbat hemifrån idag i den App som vi har: Mama Mia Hemma. Där jag rådgiver om tex preventivmedel! Ganska kul faktiskt! har också gjort en mindre operation på fingret. Synd om mig eller hur?!

Och massa kattmys!

sedan i eftermiddag kom mina älskade föräldrar hit. Vi har inte setts inne på 1 år!!! Men då min man precis haft covid19 och vi andra inte blev smittade (vi testades!)  så vågade vi chansa. Och det var ljuvligt. Bästa eftermiddagen på sååå länge. Drack kaffe och åt massa nybakade rulltårta. Och sedan blev det fredagsdrinken som är standard i detta hus.

spelar inte så stor roll var det är i glasen. Men det måste vara lite finare glas och lite pynt på sidan:-). Så att det blir en drink! Så klart!

Barnens önskemål var tacos till middag… uuuhhh.. är så trött på det. Men ok! Dock gjorde jag lax till mig själv, i ugnen och en mangosalsa m massa chili och koriander. Då fick det duga 🥰

I helgen blir det grävning, Mello, kaffe i solen och städning av städskåp. Vad gör ni?

glöm inte dricka vatten och njuta av sol även om det är kallt. Ok?
kram Louise

 

5+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.