Hej på er! Har ni en fin söndag!

Jag har haft en lugn och härlig helg. Vi var hos min syster och åt tacos i fredags. Äldste sonen har haft sin bästa kompis här som sovit över. Vi har plockat ner julgran och de sista julsakerna. Och senare i eftermiddag ska vi en tur till Malmö där vi ska gå en runda och stanna till på en lekplats.

Här ser ni mig och min man Micke från i fredags:

Jag har också storhandlat inför den antiinflammatoriska kosten som jag ska starta. Och planerat middagar till det. Men hann med att baka polarkakor till frukost igår. Har ni sett den produkten. Deras fabrik brann ju upp i höstas och sedan gjorde någon  det coolaste beslutet jag sett på länge. Någon mycket innovativ människa kom alltså på att istället för att baka och sälja polarkaka (som alltså inte går i nuläget) så skapade de en ny produkt till marknaden så att de ändå kunde ha en försäljning:

Brödmix!

Så man kan köpa en brödmix för att baka just polarkaka. Måste prova, tänkte jag. Och det gjorde jag.

Så himla bra! Smakade och såg ut precis (nästan :-)) som originalet. Jättekul!

Och till det hade vi en god frukostbuffé. Mums. Helgfrukostar är det bästa som finns!

Igår åt barnen korv stroganoff. Men jag och maken åt lite av vår antiinflammatoriska kost. Lax med citronsås, ugnsbakad Pak Choi och sallad. Vad är det som är antiinflammatoriskt då? Jo Rödkål och gröna grönsaker i salladen, Pak Choi, lax, salladslök och valnötter. Jag gillar dock inte valnötter. Gillar alla andra nötter. Men inte valnötter… Så det hoppade jag över! Första bilden är våra båda tallrikar, min är den längst ner. Det ser ut som om tallrikarna är lika stora men Mickes är en mattallrik och min är en förrättstallrik. Måste vara perspektivet som gör att det ser lite tokigt ut.

Lunchen idag är också antiinflammatorisk men det visar jag i ett annat inlägg.

Nu vill jag bara önska en fin söndagskväll till er alla!

Kram och ta hand om varandra!

Louise

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.