Måndag morgon.. Sitter i mitt fina kök, dricker kaffe med varm mjölk och min standardfrukost 3 dagar i veckan: Movicol (Lacrofarm – annan sort) utrört i vatten och sedan citronfil i. (bara för att jag ska få ner skiten..:-))

Jobbdag framför mig men vi var uppe och klara lite tidigare än vanligt, så därför hinner jag skriva några rader till dig. Vad gör du idag?

Jag är administrativ på mitt jobb på Mama Mia Barnmorskemottagning. Jobbar där på väldens bästa jobb. Är verksamhetschef och barnmorska. har lite patienter fortfarande även om min administration tar allt mer tid från mig. Men lite patienter kommer jag alltid ha, superviktigt för mig!

Men idag är jag som sagt mest framför datorn. Fixa räkningar, skriva olika saker och så i eftermiddag ska jag på ett spännande möte som rör något helt nytt inom mitt jobb. Superkul! Sedan ska jag också till tandläkaren. Mindre kul. Hatar det faktiskt! Går tusen gånger hellre till gynekolog/barnmorska än att öppna munnen… haha

Fredag

Helgen har varit bra. Kändes lagom lång faktiskt, inte alltid det känns så. Började fredagen med min systerdotter här på besök. Fredagsfika i köket, snacka skit och bara hänga.

På kvällen var jag bjuden till min bästa vän på räkplock. Vi var tre vänner som hängt ihop nästan hela livet! Två av oss har haft Covid-19 och den tredje hade precis testat sig, så vi tyckte det var Safe. Som jag längtat efter precis sådant här… Klä upp sig, äta gott med vänner en hel kväll och bara skratta lite.

Vi bjöds på räkor och massa gott till. Jag har handeksem och väljer alltid plasthandskar när jag tex pillar räkor. Ser lite roligt ut men väldigt effektivt.

 

Lördag.

Ja vad gjorde vi då? Hemmahäng. Just det. Min son hade ”fest” för sina närmsta vänner. Spelade Fifa, åt godis och chips tills de storknade. 10 år fyllde han i februari, så det var för att fira det. När han fyllde tio var vi i karantän då maken hade Covid-19. Så det fick bli nu i helgen. Vi andra hängde bara här på nedanvåningen. Väldigt skönt måste jag säga. Inte som att ordna kalas för tex 5-åringar när man måste vara mitt i det hela under ca två timmar. Puh vad trött man blir av det. Men detta var hur lugnt som helst.

På kvällen hade vi mellosfest, vi fyra. Klädde ändå upp mig. Brukar göra det för att pigga upp mig själv ibland. Älskar myskläder. Som tusan! Men också att ta på en blus, lite klackar och läppstift. Vi t kycklingburgare från Hello Fresh. Vi har kört på matkasse från Hello Fresh nu i två veckor. Väldigt imponerad måste jag säga! Är det någon som vill ha 350kr rabatt på en veckokasse, hör av er. jag har rabattkoder. Och det finns inget tvång att beställa mer än en vecka!

Söndag.

Frukost i lugn och ro med tidningen.

Lite sol ute. En tur med bilen tillsammans. Tvätta. Ett ledsamt samtal (jag mår ok!) och så hämtmat på kvällen. Det var min söndag det.

Och nu är det måndag! Denna veckan bjuds på roliga saker på jobbet och väldigt roliga saker privat. Min bästa vän fyller 40 i veckan så det blir massa skoj för henne! Ska visa er sen!

ha nu en toppendag och en toppenvecka!

Ps. Vill verkligen skicka en STOR kram till er alla. Innerligt tack för alla kommentarer på detta inlägg. Alltså, ni kan nog inte förstå hur glada ni gör mig som bryr er så och tar tid att skriva till mig. Jag mår lite bättre men svackan är inte riktigt över. TACK tack tack!

Stor kram Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.