Ha en haft en fin helg? Varit ute? Söndagen bjöd på sol här hos mig i Skåne. Men lördagen var lite tråkigare. Börjar bli sugen på att vara ute på helgerna snart. Men inte riktigt än. Tycker det är lite för kallt fortfarande. Men lite pyssel har jag gjort ute. En påskkrans. Fick inspiration av ett hotell i veckan och gjorde en egen. Vad säger ni. Första bilden är inspirationsbilden och sedan har ni min dörr!

Även satt ner lite påskblommor i en kurva utanför dörren. Och påskpyntat lite inne.

Har lite bekymmer privat just nu. Lite bråk i periferin. Inte i min familj utan utanför. Ledsamt och energikrävande. Men nödvändigt dessvärre. Men det tar ändå mycket kraft. Haft mycket huvudvärk i helgen och sovit rätt dåligt. Men kämpar på. Snart är våren här. Lever på det…

Så kul med filter ändå 🙂 Första bilden är jag osminkad och hänger i soffan i myskläder. Andra bilden är med filter när min son leker med SnapChat. Lite skillnad va? Men de två bilderna får representera hur min helg varit. Ömsom vin ömsom vatten liksom… Haha

Vad har ni gjort i helgen? Berätta gärna om du orkar. Vill höra om era liv också!

Jag har iallafall ätit två riktigt goda helgfrukostar. Helgens mums alltså.

Så gott. Goda pålägg, ofta ägg, Massa gott kaffe. Mina Baricol så klart.

Nu är det måndag! Imorgon får ni läsa om lite förberedelser som jag alltid gör på helgen. Men nu tar vi måndag!
kram på er

Louise

2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.