Hej på er och godmorgon! I detta hus vankas det kalas för maken idag. Vi ska bjuda på Japansk Currygryta med ris och sallad och sedan vit choklad- och hallontårta. Förberedde rätt mycket igår så det är rätt lätt fixat idag. Förutom det så hoppas jag på sol och lite trädgårdshäng. Plantera ner lite plantor som väntar på det. Om man nu vågar, så de inte fryser…

Förra helgen var en märklig helg. Var ledig men ändå inte. Var inne på jobbet ett par timmar på lördagen och dessutom en kortare sväng på mässan. På söndagen var jag på mässan precis hela dagen. UnderBARA BARN-mässan hette den och jag tror att den har kommit till mässan i Stockholm nu denna helgen!

Jättekul men intensivt. Jag jobbar ju på Mama Mia Barnmorskemottagning och vi hade en monter där på mässan. Förutom att bemanna den så höll jag även i en föreläsning om Parrelationen under och efter graviditet.

Pirrigt men det gick bra.

Precis som jag trodde var det svårt att fixa med mat på plats, hade fullt upp, så jag hade förberett flera mellanmål. Det blev ingen riktig lunch utan flera små mellanmål istället Går ju också bra ibland. Hellre det än inte något alls.

Dessa hamnade inte på foto men.. jag hade med mig en macka med ost och grönsaker. En proteinbar (gillar inte men ibland är det ju praktiskt). Hade också nötter och en banan. Och kaffe!!

En skål med grön sjögrässallad och fem sushibitar med ingefära och wasabi

Senare på eftermiddagen dök min bästa vän upp och hade med sig sushi till oss båda. Vi skulle sedan gå vidare på äventyr på kvällen och jag bytte och satte på mig läppstiftet.

Vi skulle nämligen på Pernilla Wahlgrens show ”Kort, glad och tacksam”. Berättar mer om det imorgon!

Kram på er och ha en ljuvlig lördag!

Louise

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg