Första dagen på nya året! Massa möjligheter ligger för fötterna! Jag tror 2021 kommer bli väldigt bra!

Idag ligger fokus på hemmamys. Vi har ätit McDonalds till lunch, smoothie till mellanmål och snart blir det pizza till middag. Film, bok, en lång promenad och en tidig kväll med benen upp är dagens agenda!

Hoppas ni har en fin start på året. Ni som fått inställa operationer, kanske äntligen får operationsdatum? Hoppas ni tror på er själva, ni är fantastiska, varenda en av er och ni ger mig så mycket glädje! Tack för att ni kikar in här varje dag! Jag har en fråga till er? Vill ni helst att alla mina inlägg här ska handla om operation/övervikt eller vill ni även ha vardagsinlägg från mina dagar?

Ibland har jag svårt att hitta på ämnen om har med min Sleeve att göra. Men hade kunnat skriva här oftare om det hade varit om allt annat också! Lämna gärna en kommentar om ni orkar!

kram på er alla!

Louise

3+

Kommentarer

Jag tycker om att läsa allt du skriver om. Men om jag tänker på vad som är till hjälp för mig så är det vad du äter samt recept. För det ger en otrolig morot när man är i en dipp. Sedan tycker jag att det är viktigt för oss läsare att se att ni också kan ha dippar och skit dagar. Jag gillar att läsa om vardagen. ( Fast läser allt oavsett vad det handlar om så klart 😍)

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.