Ho-ho? Har hon fallit bort, den där Louise?

Nej då! Jag är här! Mycket jobb och liv bara! Och njuter av vårsol så ofta jag kan! Och fokuserar just nu inte så mycket på mat och min Sleeve. Kanske borde jag det då jag märkt att jag slarvat m mina egna regler och plötsligt gått upp lite i vikt.

Men som ni vet har jag haft det lite tufft sista månaderna som tagit lite energi från mig. Och så är livet! Finns värre saker än en vänskapsrelation som tärt på mig, men när man är mitt i det så är det tufft.

 

Men just nu är det soffhäng och tv-mys m min man! Och jag lovar mer blogg i slutet av veckan!

kram på er

louise

4+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.