Hej på er i kvällskylan!

Himla kallt idag. brrr. Måste be maken att fixa en brasa för fy vad jag fryser. Mysbyxor, tre tröjor, inneskor och en morgonrock… Jag trodde att jag skulle bli lite bättre avseende det när vikten stannat av men icke… Fy vad kall jag är. Alltid isbitar till fingrar och tår.

Men jag erkänner, hellre kall än så där överdrivet varm som man var hela tiden förr. Nu kan jag ju klä på mig alla fall. Och lite har jag vant mig ändå. Men inneskor och tjocktröja inne alltid är ett måste!

Mycket jobb just nu. Hinner inte uppdatera så ofta här inne som jag skulle vilja. Vill egentligen bjuda er på ett inlägg per dag, men jag får be om lite dispens så återkommer jag snart i full styrka!

Torsdag imorgon och snart helg. Ingen dålig helg för mig. Barnens mormor och morfar komme roch passar barn och katt och hus och jag och maken åker med våra bästa vänner på en heldag och kväll (och natt) i Helsingborg. Fika, shopping, lunch, champagne, middag, drinkar, umgås, mysa, sova gott och sedan härlig frukostbuffé. Det blir första gången som vi två par gör något sådant tillsammans, utan barn. Så mysigt det ska bli! Vi passar på att åka på min födelsedag så får vi extra mycket att fira! Och ni får följa med så klart! På Instagram får ni ännu fler uppdateringar, om ni saknar mig mellan blogginläggen så gå in och följ om ni vill!

Ha en riktigt mysig kväll så hörs vi snart igen. På fredag blir ett ordentligt inlägg, det lovar jag. Nu blir det brasa och ”Gilmore Girls” på Netflix!

Kram!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Ny jacka!!
Louise
4 20 augusti 2019

Ny jacka!!

Idag kom den jacka på posten som jag beställde i förra veckan. Ville ha en härlig höstjacka. Alltid drömt om...