Igår berättade jag ju om ett FANTASTISKT dygn på The Lodge i Skåne. Min man överraskade mig helt! Hade bokat utan min vetskap och kidnappade mig dit. Ljuvligt var det!

En överraskning till var att han hade bokat Frukost på sängen till oss dagen efter.

Hur ljuvligt?

Har alltid drömt om det. Men aldrig gjort det faktiskt. Så klart har man druckit en kopp java i sängen och på sin höjd någon tråkig macka… Men så här? Aldrig!

In kommer två gigantiska brickor med en hel buffé. Gisses!

Juice och kaffe och smoothie. Flera slags bröd, ostar, marmelad, flera köttpålägg, skagenröra, kokt ägg (till perfektion!), äggröra, bacon, prinskorv. Grönsaker, frukt, shot med ingefära och gurkmeja… Chokladkaka! You name it!

Det var så vackert och gott.

Och det allra bästa var att vi kunde äta låååångsamt. Det är perfekt för en Sleeve-opererad som jag. Drack lite kaffe först. Sedan nöjt vi i flera timmar.

Och min enda tanke var under hela tiden:

Varför i hela friden har jag inte massa mellanmålsburkar med mig!!

haha! Jag hade en faktiskt, från dagen innan. Men jag förbannade mig att jag inte hade fler… Men jag kunde så klart inte veta att detta väntade mig! 🙂

I min enda burk lade jag lite ägg och korv, bacon och grönt/frukt. Perfekt! Och sedan bad jag om burkar från receptionen så jag kunde spara lite.

jag insåg ju att det mesta annars skulle slängas efter att vi var färdiga, och sådant tål jag inte. Så smoothies sparade jag (som jag sedan mixade ner cashewsmör och kvar – blev två perfekta mellanmål till mig till veckan!). Tog också med mig lite av annat smått och gott! Man får inte vara dum!

Vilket dygn vi hade haft! Bästa överraskning jag någonsin fått! Min fine make!

Efter en lång frukost så körde vi hemåt och jag jobbade hemifrån resten av dagen. Kan VERKLIGEN rekommendera The Lodge och jag och Micke har lovat oss att vi gör om samma sak nästa december! Men nu är det jul snart och vi känner oss redo för det! Utvilade och upptankade av varandras sällskap!

Kram på er och ha en fin lördag!

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.