Hej på er i fredagsmyset!

Här är det drinkar just nu, vi tar middagen; kebab lite senare idag, vi hann inte med det förr…

lovade bilder på drinkarna! Jag dricker rött vin. Behövs på en dag som denna, haft en skitdag faktiskt. Men det börjar ordna upp sig nu. Skönt med helg ❤️

 

Skål

På fredagarna har vi lite rutiner i min lilla familj. Först är det glass i kiosken efter skola och förskola. Sedan hann jag med en kopp kaffe och mina vitaminer i soffan medan barnen lekte.

Och nu för en stund sedan serverade jag fredagsdrinkar till oss. Vin till mig och päronsaft i fina glas med lime på kanten. Min äldste son har proklamerat att sånt är viktigt. Dekoration, fina glas och ibland sugrör! Annars är det inte speciellt ☺️

 

 

Fredagsdrinken serverad!

På fredagarna är det alltid plockmat av något slag framför tvn i vardagsrummet. Idag blev det alltså kebab. Annars tacos, allmän plockmat, grillad kyckling m baguette och sallad, hemmagjord eller köpt pizza osv..

Skål och kram på er alla! Är väldigt glad att jag har er!

Louise

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.