Hej! fredag idag Whohoo!

ÄÄÄlskar fredagar. Vem gör inte det? Kanske någon?

Min absoluta bästa stund på veckan

är i alla fall fre kring lunch. Ledigheten kommer snart, folk är glada, vi har ätit god fika på jobbet på fm. Och sedan hem till mina små gossar för fredagsglass. Stående rutin!

Och så småningom kommer maken hem, fredagsdrink. Myskläder. God mat, prat och en helt underbar kväll tillsammans. Så brukar det vara. Och så tänker jag även ha det idag!

Idag tog jag vägen nerom stan

(Malmö) på vägen hem och unnade mig lite godsaker. Först blev det ett armband från &Other Stories.

Är det inte fint?

Sedan gick jag inom H&M Home och köpte fredagsbukett till mig själv. Fick en mycket smart ”väska” av papp att bära hem det i. Mycket fiffigt!

Och hemma gjorde jag i ordning en spretig bukett utav blommorna. Härliga höstblommor!

Och jag gick dessutom och köpte mig en fin äppelkakebit med vaniljsås som får bli mitt härliga eftermiddagsmål idag. Så blir det ibland! Och det går fin-fint det! Håller dock alltid på mina 3 timmar som ni vet… Men kaka kan absolut bli mitt mellanmål ibland!

🙂

Det var så soligt i Malmö idag och alla satt på uteserveringar med kaffe-fika eller ett glas av något starkare. Underbara dag!

I dag blir det rosé för mig till fredagsdrink. Och sedan Tacos till barnens glädje… Och efter de lagt sig kryper jag och världens bästa man upp i soffan och kollar True Detective som vi är helt inne i nu.

En bättre dag och kväll tycker jag!

Men mitt jobb är inte riktigt slut än. Ska jobba lite från datorn hemma innan jag får ta helg och hämta mina gryn! Så äppelkaka med datorn och katten som sällskap får först bli mina uppgifter en dryg timme till!

Kram på er alla! Tack för att ni finns!

Louise

10+

Kommentarer

Hej Louise!

Jag ska in och bli sleeve opererad på måndag, är sååååå nervös för tiden efter🙈. Har du några bra tips?
🌻Natalia

0

Åh vännen!
Mina främsta tips är;
Ta hand om dig själv, och vet att eventuella problem går över! Ta en dag i taget! Ta ordentligt ledigt från ev jobb för första tiden är det viktigt att lugnt få in dina nya rutiner. Läs bakåt i min blogg, från första tid. Och hör av dig om du behöver!
Stor kram
Louise

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.