Japp ni läste rätt. Här sitter jag och är alldeles gravid. Solen skiner utanför, min jobbdag är precis avrundad, pojkarna är hemma och snart vankas det helg-mys!

Gick ut på Instagram i veckan och berättade att jag är gravid och vilket emottagande jag fick. Så mycket kärlek och omtanke. Tack från botten av mitt hjärta!

Mår bra, mått mer illa än med mina två andra barn. Men det är mycket mycket bättre nu. Lite halsbränna men helt ok.

Ska bli underbart att få lov att vara gravid som ”normal”. Inte överviktig och hata denna hemska viktuppgång som ju följer av en graviditet. Känner mig så tacksam att jag ens är gravid. Är 40 år gammal och det är verkligen inte någon självklarhet att få bli gravid så vi är så glada. En liten bonus i livet. En sladdis. En riktig mysunge att älska hela livet! En gosse blir det, har vi fått reda på. Så triss i pojkar får jag, om nu allt går som det ska! Håll tummarna är ni snälla.

Ska inte fokusera på det så mycket här och på mitt konto på IG, men ni får gärna fråga om ni vill. Jag har (nästan) inga hemligheter.

Ikväll blir det plockmat som vi brukar ha på fredagar. Nachos med salsa, guacamole och aioli! Och lite annat smått och gott. Bubbel utan alkohol kanske!

Vad gör ni i helgen?

Stor kram

Louise

Kommentarer

Så roligt för dig och din familj att få tillökning. Jag har själv tre grabbar och de är helt underbara🥰. De är 14, 18 och 20 år och har bara sett sin mamma modell större. Jag ser verkligen fram emot min sleeve som är beräknad till januari.

Åh tack, vad härligt det låter med så stora! Och vad härligt att du ska bli Sleevad snart. Stort lycka till! Hör av dig sen! Ha en fin helg!
Kram Louise

Så glad för din skull och lilla sladdisen 😍 Känner igen mig i beskrivningen att ha varit stor båda graviditeterna och inte riktigt njutit. Precis genomgått en sleeve så får se om det blir en sladdis även här om några år 😊 Håller tummarna att du får en fortsatt underbar graviditet och att lillkillen mår bra 🥰

Åh vad glad du gör mig. Tack! Klart du ska ha en Sleeve-Sladdis sen 🤣🥰
Stort tack! Och njut av helgen!
Kram Louise

Åh vad skoj för dig/er.
Jag har tre flickor. De är 36, 28, och 22 år. Önskar dig ett stort lycka till. Nu kommer det bli ännu viktigare att kolla dina inlägg. Jag tittar var dag om något nytt har kommit.
Var rädd om dig🌺💞

Fina du! Tack! Åh vad härligt med så stora! Ja lite ska ni ju följa med mig i graviditeten! Men tänker att de flesta inte vill veta så mycket om det? Men är osäker? Vad tror du?
Kram Louise

Jag tror att vi som gillar att följa dig är intresserade. Vill man inte så kan man låta bli att titta. 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.