Hej på er! Har ni sovit gott?

Lördag idag. Sol och mys står på schemat. Vad gör ni?

Fredag igår. Jobbade men inte riktigt som vanligt ändå. I torsdags fyllde min allra finaste och bästaste vän år. I 40 år har vi varit bästa vänner. Hur går det ihop, undrar ni kanske? Jo.. Hon råkar vara min kusin. Så när hon föddes, två månader efter jag, så blev vi ju automatsikt vänner eftersom vi var släkt. MEN… Vi brukar ofta påpeka att vi ”råkar” vara kusiner. Men vi är bästa vänner egentligen. Vill liksom påpeka att vi valt varandra. Inte påtvingad vänskap som annars släktskap kan vara..

Ja i alla fall…

Hon fyllde 40 i torsdags och jag fixade världens dag till henne. Midnattsfirande med hennes två systrar. Bubbel och tilltugg, ballonger, flaggor och presenter. Som sig bör! Gjorde sååå goda tilltugg.

En krustad med laxrulle med färskost, salladslök och pepparrot. Och en tunnbrödsrulle med färskost med ruccolapesto, tryffelsalami, ruccola och vindruvor. uj uj vilken kombination. Riktig femma måste jag säga!

Sedan en heldag planerad med olika events hela dagen. Men jag var tvungen att jobba på dagen. Andra tog hand om henne enligt min plan 🙂 Men kl 15 anslöt jag! Champagne, hon och jag. Mys och snack. Virtuell träff med några av hennes vänner. Sedan coronaanpassad överraskningsmiddag på restaurang. Och så slutligen; en övernattning hon och jag. Mys, morgonrock. Lite vin. Massa snack och skratt. Sova gott. Frukost! Promenad i solen.

Oj oj oj…

Men det betyder ju att igår fredag är jag lite trött i hatten. Mest på grund av anspänning några dagar och två nätter med lite halvdålig sömn. Så igår kväll kände jag mig så trött. Vi hade det lugnt på förmiddagen men sedan skyndande jag mig hem och jobbade från kl 11 till sen eftermiddag. Skönt med mitt jobb, att jag ändå kan göra så här ibland. Tacksam!

Men fredagkväll kändes faktiskt som en söndagkväll. Men fredagsrutinerna skulle ändå till! Så klart. Fredagsdrink! Och fredagsplock. Maken handlade gott bröd och pålägg på vägen hem. Och så gjorde jag ett stort plock-fat. Så gott.

 

Så till slut kändes det ändå som en fredag ändå. Lite. Och framförallt så var det ju underbart idag på morgonen när man insåg att man har en hel fin helg framför sig!

Nu ska gossarna klippas och sedan blir det utehäng. Lite plantering av lite vårblommor kanske? Vad gör ni?

Kram och ta HAND om er! Superviktigt!

L

 

Ps. såg en så kul grej. Utanför fönstret på någons hotellrums-fönster hängde en ryggsäck! hahah. Någon som säkert hittat på ett bra sätt att håll öl eller lite mat kyld över natten. Himla smart. Men som vi skrattade.. ja ja. Smart var det, det måste jag erkänna! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.