Hej på er!

Hur var er helg? Min har bjudit på plockmat och spontanmiddag med vänner. Hemmahäng och lite solsken. Men även fortsatt sorg efter vår katt som dog i veckan.

Nu är det måndag och alldeles strax är det jobbvecka för mig! Men först bjuder jag er på lite inspirationsbilder. Jag ler fortfarande varje gång jag ser dessa bilder. De är guld för mig!

Ni vet ju hur nöjd jag är med min Sleeve och med mig själv! Och vardagen har verkligen infunnit sig hos mig, jag tänker inte heeela tiden på min Sleeve men ganska ofta ändå! Den är liksom med mig. Men fina bilder gör mig fortfarande så in i bänken-lycklig!

 

Kram på er och ha en underbar dag och jobbdag, om ni liksom jag, ska till jobbet strax!

Louise

 

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg