I

 

De förändringar som hänt under dessa nio månader är så härliga!  Förändringar i vikt, kläder, mått, mående, styrka och kondition samt förändringar i bmi ger en så mycket glädje!

 

Härom dagen köpte jag mig ett par byxor på rea. Jag har ALLTID älskat sådana här tajta mönstrade kostymbyxor, beundrat de som varit snygga i dem, men absolut inte kunnat ha dem själv. Så hittade jag dessa, provade i strl 38 och fick på dem. Gud… vilken känsla. Bästa känslan, kan jag säga. Fasen vad snygg jag känner mig. Här är jag osminkad, vardagskvälls-trött och har en bomullströja till men ni kan ju tänka er med ännu bättre förutsättningar. Wow!

 

Jag vägde mig också förra fredagen. Jag gör det varje fredagsmorgon, naken och innan frukost. Det har jag gjort sedan början på denna resan. Ofta går det neråt. I början var det cirka 1kg/vecka, nu är det mer 0.4kg/vecka. Ibland står det stilla och ibland går det till och med uppåt. Idag skriver jag att jag inte bryr mig… men sanningen är att det gör jag visst det. Varje gång det står stilla så tvivlar jag… och oroar mig!

”tänk om jag förstört något nu” ”tänk om det stannar av nu” ”tänk om jag kommer gå upp allt igen”…

Varje gång… men jag vet att alla känner samma så jag försöker lugna mig. Mitt mål har alltid varit normalt BMI och det är jag nära nu.

Ett annat roligt mål är att jag har gått ner mina två pojkar i vikt 🙂

 

 

De väger 38,6 kg tillsammans (en är 7,5 år och en är 2år och 9 mån). O fredags när jag ställde mig själv på vågen så ser jag att jag har exakt gått ner det. Är det inte kul?

 

 

Det tyckte jag var en kul grej. Många saker är roligare än själva vikten även om jag måste erkänna att viktnedgång i kilo och BMI-skillnad är ju extra kul. Vikten har alltid varit förknippat med ångest och dåliga tankar, så nu när det är tvärtom så är det rätt fantastiskt.

 

Jag mäter mig en gång/månad och tar foto för jämförelse också en gång per månad. Nedan är jag för ett par veckor sedan. På bilderna är det nio månaders skillnad och cirka 37 kg.

 

 

Ha en riktigt fin dag mina fina! Glöm inte att klappa er själva på axeln, våra kroppar är fantastiska och gör dagligen ett underbart jobb!

 

(9 mån efter op. -38,5kg)

2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.