Här är jag på jobbet! Jag jobbar som barnmorska på barnmorskemottagning Mama Mia i Malmö. Första bilden till vänster visar mig i klänning XL för cirka 1 år sedan (våren 2017). Mittenbilden är jag i strl M för ungefär tre månader sedan och bilden till höger visar mig idag! Idag har jag också strl M men den börjar hänga löst. 

 

För tre månader sedan satt den tajt över kroppen och jag tyckte det var konstigt att ha det så tajt på jobbet men mina kollegor insisterade på att det var fint. Den slutade rätt långt upp på låret men idag går den hela vägen till knäna då den blivit större.

 

Det är så kul att se förändringarna på detta viset. Det är roligare än förändringar på vågen.

 

 

Detta är en annan bild på jobbet. Från januari 2018, cirka fem mån sedan. Då hade jag fortfarande XL men kollegorna skrattade åt mig 😉

 

 

Detta är jag idag! Kul va?

 

(9 mån efter op -38kg)

 

 

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.