Godmorgon söndag!

Lite trött i mössan idag! Söndag morgon och dagen igår var intensiv. Först skickade vi iväg 7-åringen på Fotbollscup, kompisens pappa ställde upp denna gång och tog våra 7-åringar till fotboll hela förmiddagen. Kul för honom och vi fick lite tid till att fixa hemma. Dels röjde vi i trädgården och så hade vi min systerdotter som underhöll våra barn ☺️.

Och sedan ställde vi till med treårskalas för minstingen på kvällen. Han fyller först om en dryg vecka men eftersom mormor och morfar ska iväg utomlands då så tidigarelade vi kalaset och igår blev det alltså av.

Jag hade förberett tårtbottnar redan förra helgen och stoppat i frysen och maken var och handlade till kalaset igår medan jag var på kurs. Jag hade också gjort basen till chili con carne förra helgen så det var inte så farligt mycket att ordna igår ändå. Jag gjorde klart tårtan, mixade två röror till tilltuggsdip och gjorde sallad och färdiggjorde chili-grytan. Sedan gjorde jag även hallonbiskvier och brysselkex m strössel. Så det blev en del grejande ändå, måste jag erkänna..

Tilltugg innan maten -recept kommer senare i veckan!
Chili con carne, sallad och bröd
Min portion
Tårta för en liten prins och kakor därtill!

 

Tänk.. för exakt ett år sedan såg jag ut såhär. Jag hade precis börjat på min Modifastdiet inför operationen och var så duktig. Gjorde middag och tårta och åt inte utav den. Kommer ihåg att jag gjorde ett undantag genom att ta lite sallad och någon msk köttfärssås (den gången bjöd jag på spagetti m köttfärssås) och det var ljuvligt gott. Men jag smakade inte på tårtan. Var livrädd för att väcka sockersuget.

 

Här är jag då. För ett år sedan. Och för 43 kg sedan. Tänk… då visste jag inte att jag skulle må så här fantastiskt som jag gör nu. Vilken gåva alltså… Om 2 v ska jag på min 1-årskontroll på Aleris. Det ska bli väldigt kul… Vill bara krama om dem alla och tacka dem för denna chans i livet jag nu fått. Så klart är jag bara ytterligare en patient i mängden men JAG känner mig speciell… Så jag ska nog krama om dem ändå 🙂

Detta är jag idag. Eller igår. Lite skillnad va?

Så nu ska jag ta mig en kopp kaffe och krypa ner under en filt och mysa med min fina fina familj. De som är min trygghet och min stolthet i livet…

Ha en mysig dag alla där ute!

kram

Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.